Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest miedzy nami silne uczucie ale on ma dziewczyne.

Polecane posty

Gość gość

Zalezy mi na nim ale nie chce niszczyc zwiazku.

Gość gość
Opisz te historie.

Gość gość
Czy sprobowac na " przyjaciela " i czekac az im cos w zwiazku nie wyjdzie ?

Gość gość
Chyba jednak słabe, skoro nadal z nia jest.

Gość gość
Pracowalismy razem i sie zakochalismy w sobie ale nie od razu to byl proces .Nigdy miedzy nami nic nie bylo bo sie ukrywalismy . Padlo wyznanie uczuc z jego strony a z mojej nie choc kochalam. Potem po miesiacu kontakt die urwal i juz razem nie pracujemy. To ja szukalam kontaktu ( nigdy poza praca do siebie nie dzwonilismy). Dzwonilam pare razy , rozmawialismy ale wyczulam ze za ktorymd razem juz niechetnie ).Napisalam smsa ze odwzajemniam jego uczucia , ze kocham i nigdy nie zapomne .Nie odpisal . Boje sie ze jak bede probowac dzwonic to go zraze do siebie i mnie znienawidzi ze mu chce zniszczyc zwiazek . Boli mnie serce ze nie wyxnalam mu uczuc odrazu jak on to zrobil i teraz nie wiem czy mu przeszlo , czy tez mysli tylko sie boi bo mieszka u tej dxiewczyny , czy nadal mnie kocha czy czuje juz niechec. Cierpie strasznie ale chyba musze przeczekac zanim go poprosze o jakakolwiek rozmowe i spotkanie na stopie przyjacielskiej , boje sie ze sie nie zgodzi.

Gość gość
Wypowiedzcie sie madrzy ludzie , prosze.

Gość gość
gość wczoraj Zalezy mi na nim ale nie chce niszczyc zwiazku. x Autorko masz prawo do szczęścia. Walcz o niego! Jeśli ktoś będzie winny rozpadowi związku to Jego dziewczyna a nie Ty.

Gość gość
Tylko jak walczyc ? Czy to nie bedzie narzucanie sie ? A w jaki sposob dziewczyna bedzie winna ? A moze skoro nie odpisal na to wyznanie to chce bym o nim zapomniala ?

Gość gość
podoba mi sie facet ale on nie jest dla mnie.

Gość gość
Jest miedzy nami silne uczucie xxx chyba tylko z twojej strony - skoro on dalej z nią jest!

Gość 84759395202522
Jesli nie odpisal to znaczy ze wybral swoj zwiazek i nie chce by ktos go popsul.

Gość gość
Ale co mogl wybrac skoro miedzy nami nic nie bylo tylko przyjazn albo az przyjazn , milosc platoniczna . Czy w imie tej przyjazni ktora byla na poczatku nie powinien cokolwiek odpisac ? To nie sa tylko motylki ja go kocham prawdziwa miloscia przyjacielska i wiem ze on tez mnie taka sama ( pozadanie przyszlo pozniej ). Mowil kiedys ze ona nie jest dla niego wszystkim .Czy naprawde nie warto zawalczyc ?

Gość gość
Walczyc choc o ta przyjazn , braterstwo dusz?