Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko wzoruje sie na 200 kg kobiecie.

Polecane posty

Gość gość
Hahahaha.... :D Ona zarabia więcej niż Wy razem wzięci :D

Gość gość
Ale wy jesteście, to że gruba to nie oznacza odrazu, że to jest jej wina i tak dla ścisłości, ona pracuje poza yt :/

Gość gość
Poza tym nie masz zielonego pojecia co ona przeszła, a się wypowiadasz :/ Nie ocenia się ludzi po wyglądzie

Gość gość
Powiem pani tak. 1. Nie liczy się wygląd tylko charakter. 2. Czy bycie grubym lub chudym jest karalne lub niezgodne z prawem ? Skoro nie to dlaczego to panią tak boli ? 3. Napisała pani że Karolina (KinaCzewa) ciągle tyje, skąd pani to wie ? Czy przychodzi pani do niej codziennie i ją waży a potem każdą dodatkową kalorię wpisuje pani do dzienniczka ? 4. Powinna pani wspierać córkę ! Gry to nie jest strata czasu, nie może pani sądzić że są głupie i bezsensu skoro w żadną pani nie grała. Gry to swego rodzaju książki tylko my mamy mały udział w historii gier. Gdy pani córka założy własny kanał na YouTube bardzo proszę podać mi nazwę jej kanału. Bardzo chcę zasubskrybować go już teraz ale jeszcze niestety nie istnieje. I teraz najważniejsze, niech pani nie traktuje pani 19 letniej córki jak małe dziecko ! Wysyłacie ją wszyscy do psychologa a to jest normalne. I niech pani wie, że w tych czasach jest dużo żartów o seksie a każdy ma inne poczucie humoru. Kina ma wielki dystans do siebie i nie zamartwia się ludźmi którzy oceniają ją bezpodstawnie. Życzę miłego dnia i proszę się nad tym zastanowić.

Gość gość
To może ja się wypowiem skoro ktoś próbuje mnie oczerniać w internecie. I wycierać sobie mną gębe za SWOJE błędy wychowawcze oraz za to że przed 19 lat nie potrafił się stać autorytetem dla swojego dziecka. Mam 29 lat tak się składa. Dbam o siebie, o swoja higiene i mieszkanie, które tak się składa opłacam sama. Pracowałam w życiu nie raz, dalej pracuje bo tak się składa, że nie utrzymuje się tylko z yt. Rente owszem miała - wiele lat temu jak uwaga STUDIOWAŁAM! Nie waże 200kg i tak się składa, że lecze się cały czas ale z tego się nie będę tłumaczyć. (Przy okazji ostatnio sporo schudłam ;) Ciekawi mnie to że cały dzień gram w gry :) Dobrze że ma pani u mnie monitoring :) Dawno się tak nie uśmiałam. Nie wiedziałam że nie wolno pić piwa wieczorem po ciężkim dniu pracy. Dobrze wiedziec :) To, że ktoś nie rozumie jak można pracować przez internet ma problem. To nie moja wina, że pani pracuje po 12 godzin, nikt pani tego nie każe robić, to że nie potrafi pani inaczej - pani problem. Polecam wiecej rozmowy z córka :) może wtedy pani zrozumie lepiej ją i jej spojrzenie na świat. Może też pani spędzić mniej czasu na oczernianiu ludzi w internecie, zwłaszcza jeśli nie ma się zielonego pojęcia o czym się pisze. Nie pozdrawiam!

Gość gość
Wbrew pozorom yt to całkiem dobry sposób na zarobek, np taki Sylwester Wardęga zarobił kilka milionów na tym swoim filmiku z psem przebranym za pająka.

Gość bj2703

A dla tych co chcą wykopać z domu, to nie można wyrzucić kogoś z domu kto jest w danym domu zameldowany. Jeśli tak pani zrobi to córka powinna iść do sądu.

Gość prawik84

twoja córka dobrze myśli, takie filmiki na youtubie dają nieźłe zarobić a co mają nią szorować podłogi w markecie za 1600zł?

Gość prawik84

dobrze dziewczyna myśli, takie filmiki na youtubie dają nieźle zarobić, a co ma się pocić w markecie i być pomiataną za 1600zł?