Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogę być w ciąży????

Polecane posty

Gość gość

Pomocy ... strasznie się boje czy jest ryzyko ciąży? Okres powinien mi wypadać 9.01 a jest 13.01 i dalej nic... kochałam się z chłopakiem jakoś tydzień przed terminem okresu który powinien być. Niby się zabezpieczalismy ale potem na chwile było bez, podobno nie doszedł. Robiłam test 11.01 13.01 i wyszedł negatywny. Jednak boje się ponieważ objawy przypisane do miesiączki mam od ok tygodnia i dalej nic. To bardzo męczy... fakt dużo się stresowalam głównie tym ze mogę być w ciąży. Słyszałam o wielu przypadkach ze może być cisza nawet bez wytrysku jestwm bardzo ostrożna ponieważ teraz nie jest odpowiedni moment na dziecko. Martwi mnie brak okresu dlatego proszę o jakąś opinie

Gość gość
Spokojnie! Stres to zly doradca i zaburza caly cykl.

Gość gość
Czuje się spokojniejsza ale wcześniej bardzo się stresowalam i chłopak który ciągle pytał czy jest okres możliwe zo to miało duży wpływ bo czuję się spokojniejsza od kiedy zrobiłam pierwszy test... ale dziękuję za dobre słowa bo to jednak daje jakaś kruche i małe wsparcie ;p

Gość gość
Stes i nerwowka zawsze dziala na opoznienie okresu. Wyluzuj w ciazy nie jestes z pewnoscia. Kup sobie kwiat czarnej malwy i pij dwa razy dziennie.

Gość gość
musisz uzbroic sie w cierpliwosc bo 11 to test i tak wyszedlby negatywny skoro spalas z nik ok 2-3? nie denerwuj sie bo jak nie doszlo do wytrysku to ciaza malo prawdopodobna, chyba ze chlopak cie oklamal

Gość gość
Tak spałam z nim 2.01... wiem ze trzeba się uspokoić ale obolałe brzuch i piersi bardzo męczy a okresu brak. Miałam też dni niepłodne pierwszy test zrobiłam po 8 dniach a drugi po 11 chyba i negatywny

Gość gość
Nie jestes w ciązy. Masz zaburzenia miesiaczki.