Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie ludzie używający e papierosów

Polecane posty

Gość gość

wsadzą to metalowe g****o do ryja i ssają :O mam ochote im to wepchnąc w gardło

Gość gość
głupki nie wiedzą że się trują , wdychają rakotwórczą nikotyne, syfy i rozpuszczalniki z tych liquidów, aromaty etc :D

Gość gość
A mnie nie. Wole zeby ssali e-papierosy niz ciagali te parszywe smrody, czyli zwykle papierosy.

mnie również denerwują ludzie którzy palą epapierosy w miejscach publicznych. Chcesz to sobie to pal ale tak samo jak fajki w strefach do tego przeznaczonych bo nie mam ochoty tego wąchać czy to w sklepie czy jakimś innym miejscu publicznym. Jeszcze jak idzie taka osoba i dmucha tym dymem w prawo później w lewo to mam ochotę mu coś zrobić.

Gość gość
Nie szkodzi to innym wie nikogo nie powinno to interesować. Ja jeszcze się nie spotkałam żeby komuś to przeszkadzało.

Gość gość
17.39 Musiałeś miec pałę z chemii. Poczytaj skład. Aromaty sa ze składników stosowanych w żywności, gliceryny i glikolu. A to nie nikotyna jest rakotwórcza tylko kilka tysięcy substancji które powstają podczas palenia zwykłych papierosów.

Gość gość
nikotyna jest rakotwórcza, poczytaj anglojęzycza wikipedie, takze badania naukowe, wpisz w gugla ''nicotine lung cancer'' nikotyna powoduje raka przez aktywacje receptorów o nazwie '' alpha 7 nicotinic receptor'' no ale cóż, plebs jest mądrzejszy niz rzesza naukowców :D jak to mowil Milton Friedman, trzeba wymyślić potrzebe i ją zaspokoić :D głupi lud kupi wszystko vide smartfony Apple iphone, zabawki kosztujące wiecej niz porządny komputer a miliony kretynów koczuje pod sklepami by sobie to kupic wspolczesny świat to syf :) muzulmanie przejmą wladze prędzej czy pozniej ;)

Gość gość
A kto Cię nie denerwuje? Palę e-papierosa, raczej glupkiem nie jestem, palę świadomie.

Mi palenie e-papierosa pozwoliło rzucić normalne papierosy. Jednak dla mnie najważniejsze jest to, że poprawiło się moje samopoczucie i pozbyłam się tego ogromnego smrodu. Postawiłam na prostego w obsłudze e-papierosa Vype i też palę świadomie.

Gość gość
Co tu się denerwować? Kto chce niech pali, byleby z dala od tych którzy tego sobie nie życzą

Gość Bridzia
A niby czemu mam kogoś drażnić używając e-papierosa. Mam taką potrzebę to sobie ściągam chmurkę. Trudno mi sobie wyobrazić dłuższą chwilę bez mojego designerskiego Vypa. Cóż, palacz zawsze mnie zrozumie, niepalący może co najwyżej mi współczuć że palę i tyle.