Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozostawiam do przemyślenia

UWAŻAM ŻE SMAKOSZ ZOSTAŁ NIESPRAWIEDLIWIE

Polecane posty

Gość pozostawiam do przemyślenia

potraktowany przez lokalną hołotę :classic_cool: rykoszetem ucierpiała też oszka i tutaj również odpowiedzialna jest za to lokalna hołota :classic_cool: Suma sumarą ostatecznie mamy historię taką iż obaj główni bohaterzy - Oszkaa i Smakosz odeszli z kafe jednak w wielkiej nie potrzebnej zawierusze i atmosferze obwiniania siebie nawzajem przy jednoczesnej uniosłości emocjonalnej i braku kulturalnego rozstania na czym oboje ucierpieli jak i również normalniejsza część kafe, niestety ku uciesze lokalnej hołoty :classic_cool: która wreszcie mogła odtrąbić sukces na który pracowała od długiego czasu gnojąc smakosza i oszke chcąc doprowadzić do tego do czego w końcu doprowadzili. Konkludując swą wypowiedź chciałbym zaznaczyć iż patrząc z perspektywy czasu już po tych dramatycznych wydarzeniach skłaniam się do takiego wniosku że może faktycznie lepiej byłoby gdyby Oszka uległa wcześniejszym namowom smakosza dotyczących wspólnego odejścia z tego patologicznego forum rządzonego przez (a jakże...) lokalną hołotę :classic_cool: a co za tym idzie oni nadal byliby zadowoleni mając ze sobą kontakt i mogąc w spokoju i bez udziału lokalnej hołoty :classic_cool: oddać się wspólnej konwersacji w ciszy i bez braku przeszkód ze strony tejże lokalnej hołoty :classic_cool: która paradoksalnie doprowadziła do tego czego oczekiwał smakosz, a mianowicie do wspólnego odejścia z kafe razem z oszką, natomiast nie w takim stylu w jakim oboje by oczekiwali. Krótko mówiąc zgoda buduje, nie zgoda rujnuje... :classic_cool: Gdzie drwa rąbią (hejt i zawiść lokalnej przegranej nołlajfickiej hołoty :classic_cool:) tam wióry lecą... (niewinne ofiary oszka i smakosz)

Gość gość
no jakby tak obiektywnie popatrzeć to racja mogli odejść wcześniej a tak sie tylko pokłócili hehe

Gość gość
Piwosz jak zwykle pijany widzi to czego nie ma u tego osobnika wcale mnie to nie dziwi :classic_cool:

Gość gość
to barłoś ten sam typek co analizy robił wszystkich

spierrdaaj smakosz smieciu j*****y a ty zdychaj jestes psychicznym zjeebem boje sie o bezpieczenstwo Patrycjii ze bedziesz ja śmieciu np chcial znalezc w Piotrkowie i zabić psychopato

Gość gość
Ja jestem tylko ciekawa po co ona, wiedząc z góry że i tak go oleje, po co wysyłała mu swoje fotki? Ktoś zaraz powie ze piwosz czy prawik też mają jej fotki owszem zgodze sie z tym ale smakosz mial ich podobno najwiecej

Gość gość
aha czyli rozumiem że jak ktoś sie jakby wstawi za smakoszem lub oceni obiektywnie sytuacje to od razu mus być posądzony o to ze sam jest smakoszem :classic_cool: to moze mysiasysia tez jest smakoszem bo dzisiaj tez go broniła i mówiła prawde która dla wielu jest niewygodna? :classic_cool:

Ja mam ich najwięcej sama duposzkaa pisła:D Po za tym ty nie jesteś ona tylko pijak albo smakosz:classic_cool:

Gość gość
no proszę :classic_cool: do początkowego grona smakosza dołączył pijak kwestią czasu pewnie tylko jest aż dorzucisz jeszcze klasycznego już barłosia... :classic_cool:

Gość gość
Piwosz,obszczymurze też jestem Barłosiem :o :classic_cool:

Gość gość
tak jak myślałem :classic_cool: skończyły sie argumenty zaczelo sie wyzywanie :classic_cool:

Gość gość
Zbulwersowała się cipcia :classic_cool:

Gość gość
Jest i ten mun,amator falusow :classic_cool:

Gość gość
Za cały ten ściek dużą winę ponosi Oszka, wiedziała jak jest odbierana na forum, że prawiki na nią lecą i bawiła się ich uczuciami, nie tylko Smakosza chociaż jego najbardziej żal. Mogła z nim kontaktować się prywatnie ale wolała zrobić z tej znajomości serial byle tylko poczuć się bohaterką brazylijskiej, tfu kafeteryjnej telenoweli.

Gość gość
Tylko oszka pisała że sie do niego już nie odezwie więc to koniec kafe romansu.

Gość gość
Ćwiczą z badperła głebokie gardło gejusy :] :D

Gość gość
przecież ona go nie chciała pisała o tym otwarcie

Gość gość
tak ale dlaczego sie tak nim bawiła jesli go nie chciala dlaczego wysyłała mu fotki dlaczego z nim flirtowała dlaczego go podpuszczała itd itd itd widocznie lubi sie bawić uczuciami innych

Gość gość
bo może coś do niego czuje

Uważam, że został potraktowany tak jak na to zasłużył.:D Będzie dla niego i dla was zdrowiej gdy skończy się nieustanne "Pati... pati, oszeczko, kluseczko...":D🖐️

Gość gość
kurde szukam teraz tego tematu jak znajde to dam link ale pamietam ze ona pisała ze chciała nawet do niego jechać (ona do niego! czaicie?) wiec miała go gdzies a chciała do niego jechać wysyłała mu fotki flirtowała z nim itd?