Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naturalne planowanie.chłopiec czy dziewczynka???

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was próbował tych metod??? I z jakim skutkiem???

Gość gość
Kup w aptece testy owulacyjne i dzialaj;) znam 3 kobitki w tym ja ktore maja parke... Oczywiscie sama natura, bo wiadomo zdrowie dzieciatka najwazniejsze. Poczytaj o tym w necie. Pozdrawiam aaa!!! I nie wierz w zadne chinskie kalendarze;) haha

Gość gość
U nas sprawdziła się metoda "na owulacje"! Mamy parkę...ja zawsze chciałam syna,staralismy się 4lata,aż odpusciłam w sensie przestałam myśleć podczas stosunku o ciąży,ale nadal śledziłam swoj (MEGA!)nieregularny cykl i w samą owu kochalismy się,nie sądziłam,że się uda,a jednak ciąża i wymarzony syn,pół roku po jego urodzeniu zaszłam ponownie w ciążę,poniosło nas z mężem,i 36godz.przed owu kochalismy się bez zabezpieczenia,mając jednak świadomość czym to się może skończyć,jednak watpilismy w to bardzo,bo o syna stoczylismy ogromną walkę...10!dni od stosunku wiedziałam już że jestem w ciąży,czułam to,a teraz mamy dzieciaki rok po roku-nasza wymarzoną parke :-)

Gość gość
Ja mam synka. Chciałam też mieć dziewczynkę ale nie wiem czy się uda.

Gość gość
nie mozna zaplanowac naturalnie płci ludzie dorabiaja sobie ideologie:/ jak ty to sobiecwyobrazasz? przeciez masz w zaleznosci od przypadku 50% szans ze zgadniesz plec to mozesz powiedziec tylko ,,ojej zgadlam" ,,ojej nie zgadłam"

Gość gość
nie mozna zaplanowac naturalnie płci ludzie dorabiaja sobie ideologie:/ jak ty to sobiecwyobrazasz? przeciez masz w zaleznosci od przypadku 50% szans ze zgadniesz plec to mozesz powiedziec tylko ,,ojej zgadlam" ,,ojej nie zgadłam" a jakbys miala 50% szans ze trafisz w totka to jak myslisz /? duzo czy mało? przy takiej szansie kazdy by grał....

Gość gość
Rozmawialam z lekarzem i powidzial ze to loteria. Ogolnie niktorzy mzezczyzni maja silniejsze pleminki zenskie lub silniejsze plamniki meskie i odpowiednio w tych rodzinach rodza sie same dziewczynki lub sami chlopcy. Mam przyklad sasiadow 4 dziec*****erwsza dziewczynka. Juz przy drugim planowali chlopca wlasnie stosujac testy owulacyjne niestety znow wyszla dziewczynka. Tak probowali jeszcze 2 razy i niestety maja az 4 corki. Ja wiem ze u mnie bedzie odwrotnie mam syna i na 80% wiem ze nastepny bedzie tez syn. Marze o corce i dlatego nie wiem czy zdecyduje sie na drugie dziecko. Moj maz ma za slabe plemniki zenskie zeby zrobic corke.

Gość gość
Mozna zwiekszyc szanse. Nie powiedziane zs bedzie na 100% chlopak albo dziewczynka. Moja kolezanka starsza o 20 lat ma w ten sposob chlopca i dziewczynke. Jak ona to mowi:po miesiaczce dziewczyna a w srodku cyklu chlopak. My chcielismy chlopca i w dzien owulacji wystarczyl jeden stosunek i jest chlopiec.

Gość gość
A ja marzę o córce, mam już syna - przed owulacja się udało.

Gość gość
Zgadzałoby sie u mnie-mam córkę a stosunek był po miesiączce 2 dni pozniej ;)

Gość gość
Jak myślicie czy może się udać żeby urodzić dziewczynkę ? Mam już synka- ma 2 latka. Chciałabym mieć drugie dziecko- marzy nam się dziewczynka( ale jeśli by był chłopiec to nie ma wielkiej tragedii). Chociaż może warto spróbować żeby była dziewczynka ? Jakies metody się u was sprawdziły? Synek u mnie był poczęty dzień przed owulacja :).