Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bede miec mega pustaczke za bratową..ale coż ja z nia zyc nie bede

Polecane posty

Gość gość

Jedynie martwie sie spotkan rodzinnych itd. bo bede musiała sie z nia widywac. Totalnie pusta, zapatrzona w siebie, mowi tylko o sobie i swoim dziecku ,jakie piekniusie itd. .Jak zaczynała romans z moim bracisziem, mowiła do niego słodkim głosikiem i zdrabniała wszystkie słowa ,mowiła zawyzonym głosikiem ,gdy zakochanie mineła, jest momentami wredna do niego. WTF? Krytykuje wszystko co moje i jak wychowuje dzieci, a to, ze moje niemowle za grubę, bo jej przeciez jest takie chude, bo za duze ogolnie, bo jej było drobne( z tym ze, jest taka inteligetna , ze nie zajarzyłam, ze ona ma 150 wzrostu , a ja 170, wiec i nasze dzieci moga sie genetycznie roznic wzrostem)..... Ona z braciszkiem podrozuja wszedzie gdzie sie da z dzieckiem, a nas tez chca wyciagnac, to jak moje dzieci jej powiedziały, ze nie chca leciec do stanow zjednoczonych bo tam sa tornada, to , ona do mnie" ze wychowuje dzieci lekliwe i ze bede sie bały przeze mnie latac samolotami. Ja nie latam samolotami fakt, ale nic dzieciom nie sugerowałam, kazdy zyje inaczej.

Gość gość
fajnie, że twoje dzieci wiedzą o takich rzeczach jak tornada w stanach, ale z tym byciem lękliwymi to może mieć trochę racji.

Gość gość
jest od ciebie glupsza? to wiesz co robic ;)

Gość gość
Wolę być lękliwa niż pusta jak moja bratowa dla ktorej licza sie tylko ciuchy i wyglad i kasa...zero zainteresowan

Gość gość
Ma zainteresowania, przeciez lata samolotami a ty ja obgadujesz i to sa twoje zainteresowania- ploty

Gość gość
Zazdroscisz jej czegos autorko ;)

Gość gość
Wspolczuje ci autorko glupoty, serio a jesli to jest tylko prowo to tez ci wspolczuje ze wymyslasz marne prowa i nikt nie chce nigdy rozwijać twoich bzdur. Żegnam