Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TAK BARDZO TEGO ZAZDROSZCZE!

Polecane posty

Gość gość

Tak uwielbiam Przywódcę KRLD, Marszałka Kim Dzong Una. Oglądam filmik jak On bierze koreańskie dziecko, którego dom odwiedza(a dokładnie mieszkanie które właśnie jego rodzina dostała za darmo od państwa jak wszyscy Koreańczycy dostają) całuje w czoło po czym czule bierze w ramiona i przytula. Po czym trzymając go na kolanach pokazuje mu książki inne rzeczy, które podarował jemu i jego rodzinie w prezencie i z uśmiechem coś do niego mówi. Tak uwielbiam Marszałka Kim Dzong Una, On jest taki dobry i cudowny, prawdziwy Ojciec narodu, tak bardzo zazdroszczę Jego ludziom! Wszystko oddać mogę, aby zostać jednym z nich i żyć tak cudownie w takim szczęściu i miłości i tylko dla Niego!

Gość gość
Polacy nie wypadli sroce spod ogona. Oni mają Marszałka, my mamy Prezesa.

Gość gość
Kaczora mam gdzieś :/ A Marszałka Kim Dzong Una naprawdę uwielbiam! A On nawet nie wie o mnie i jak bardzo Go kocham :(

Gość gość
ale poje*bany pomysł

Gość gość
Tj? Jaki "p******y pomysł"?

Gość gość
Masz jego plakat nad łóżkiem?

Gość gość
pojeb*ane prowo hee

Gość gość
Nie, ale ciągle oglądam wideo-relacje z Jego inspekcji w kraju(na szczęście ciągle są nowe) i marzę, że jestem wśród ludzi, którzy się z Nim spotykają. Tak bardzo chciałabym być Jego oddaną żołnierką i wszystko robić dla Niego!

Gość gość
to nie jest prowo, mówię prawde. Kocham Marszałka Kim Dzong Una tak, że naprawdę wszystko zrobiłabym dla Niego, WSZYSTKO z największą przyjemnością. Tylko czemu jestem tak daleko od Niego a On nawet nie wie o moim istnieniu? dlaczego musi tak być? :(

Gość gość
Weź sie w garść, pokochaj prezesa

Gość gość
nie żartuj sobie ze mnie bo ja mówię poważnie. Dlaczego nie mogłam się urodzić w KRLD? :( Zdarzają się debile, którzy stamtąd uciekają, czemu nie mogłam sie urodzić tam zamiast takiego kogoś? Ja nigdy nie zdradziłabym takiego kraju i Przywódcy, byłabym wierna w 100%, wolałabym umrzeć niż zdradzić. Czemu ja nie mogłam się tam urodzić? Doceniłabym to

Gość gość
musisz coś robić żeby dowiedział się o tobie, być może wzruszy go twoje oddanie i przygarnie cię. jak nic w tym kierunku nie zrobisz to nici z marzeń

Gość gość
KRLD jest naj!