Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozikozi

Jakie kobiety bodobają się panom spod koziorożca.

Polecane posty

Gość kozikozi

Panowie spod tego znaku co musi mieć kobieta w sobie aby zawrócić (w tym pozytywnym sensie) wam w głowie?

Gość gość
nie żartuj, że wierzysz w takie p*erdoły, to grzech i kłamstwo

Gość gość
>2016 >wierzenie w astrologię Serio?

Gość gość
Delikatne i kobiece.

Gość gość
Pewne siebie ale skromne, pracowite i zaradne. Eleganckie i zadbane, taki typ damy lubiacej klasyke,krzykliwe w zachowaniu i wygladzie raczej nie wpadna mu w oko. Koziorozec szuka troche idealu, ktory jak Pani domu stworzy cieply, spokojny dom,ugotuje pyszny obiad,zajmie z oddaniem i miloscia dzieckiem, psem,ogrodem , ale bedzie tez swietnym pracownikiem, doradca i ...namietna kochanka,ktora eyprawia w lozku cuda. Koziorozce sa dosc wybredne i powsciagliwe w uczuciach. Nie masz co liczyc na szalone,romantyczne gesty ,ale jesli zdecyduje sie z Toba byc mozesz byc pewna jego uczuc i tego ze jest wierny. Dobry ojciec, moze nawet lepszy niz partner. Trudny charakter do zycia, moze uchodzic za ponuraka wiec musisz postepowac naprawde dyplomatycznie. Usmiech,spokojny ton i nie czepianie o drobiazgi. Dosc czesto pochlania go praca, nie lubi kobiety bluszczu,uwieszonej na partnerze. Idealnie gdy pracujecie razrm,np,. Macie firme. Praca,ciezka i uczciwa jest dla niego bardzo wazna i kobieta,ktora jest leniuchem nie ma szans. Koziorozec jest moim mezem wiec wiem co mowie. najlepsze dla tego znaku beda : Koziorozec, Panna, Byk.

Gość Kozikozi
Gosc 9:14 dziękuję za obszerny opis. A mozesz powiedzieć w jaki sposób Cię podrywał? Jak wyglądały podchody jego względem Ciebie.

Gość gość
Jestem koziorożcem i nigdy nie podrywałem kobiet. Opis powyżej jest bardzo zbliżony jest do mojego.

Gość Kozikozi
11:22 Nigdy nie podrywaleś kobiet dlaczego? Skoro nie podrywasz to w jaki sposòb okszujesz zainteresowanie kobiecie?

Gość gość
Nie oczekuję, ale kobiety i tak się mną interesują. Nie angażuje się w zwiazki bo opiekuję się chorą babcią i jestem zbyt wyczerpany psychcznie by myśleć o kobietach.

Gość gość
Hejka podczepie sie pod temat. Czy mozecie mi powiedzieć dlaczego chłopak spod tego znaku raz jest miły dla mnie innym razem nie? Czasami mam wrażenie że w nim są dwie różne osobowości.

Gość Kozikozi
Up

Gość Kozikozi
No chłopaki czekam na odpowiedz.

Gość gość
Też bym chciała to wiedzieć.

Gość gość
Mezczyzni spod koziorozca przede wszystkim maja kobiety, ktore pierwsze wykazaly zainteresowanie :) serio. tak wiec sprawa drugorzedna jest jakie im sie podobaja.

Gość gość
A jak do takiego pana spod znaku koziorożca dotrzeć. Ten który wpadł mi w oko jest bardzo dziwny. Zachowuje się nerwowo, jest taki niespokojny i nawiazac z nim kontakt wzrokowy graniczy z cudem. Przy kolegach jest bardziej rozmowny, gdy jest sam masakra.

Gość gość
To są często trochę dziwaki. A z tym że często to kobieta ich podrywa to prawda.