Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julis

spotykamy się 3 miesiące, ale jeszcze ze sobą nie spaliśmy

Polecane posty

Hej, Myslalam ze nigdy nie poradzę się ludzi na forum, ale nie wiem co o tym myśleć. Od połowy listopada spotykam sie z chłopakiem. Widujemy się czesto 2 razy czasami 3 razy w tygodniu. Czesto u siebie nocujemy, śpimy wtedy przytuleni. Raz się całowaliśmy ,ale do niczego nie doszło. Spedziliśmy sylwestra razem. Dziś zaproponował mi wspólny wyjazd za miesiąc. Widze, że zależy mu na kontakcie. Czesto mnie komplementuje ale nie wiem czemu wciąż ze sobą nie uprawiamy seksu a nawet się nie calujemy. Albo traktuje mnie jak koleżankę (choc jego reszta zachowania to wyklucza) albo jest cipką w tych sprawach... wydaje mi się ze on jest troche niepewny siebie. Jak Wy myślicie? jakieś rady?

Gość gość
Mysle ,ze Twój chłopak szanuje Ciebie i nie chce za szybko przejść do seksu i Ciebie skrzywdzić gdyby okazało się ,ze jednak nie ma miedzy wami miłości tylko zauroczenie. 3 miesiące to dopiero początek znajomości , daj wam czas i ciesz się ,ze masz takiego odpowiedzialnego chłopaka.

Gość gość
jejku, no i cóż w tym dziwnego, my spaliśmy ze sobą pół roku po rozpoczęciu, a seks był po roku i nie uważam, żeby to było wcześnie seks po 3 miesiącach??? musisz być dziewczyną lekkich obyczajów, chłopak normalny

Gość gość f
Ciesz się bo Twój chłopak sprawia wrażenie odpowiedzialnego. Bądźcie wobec siebie fer i razem ustalcie ze sobą kiedy będzie wam odpowiadało aby to zrobić. Masz farta

Gość Monika88888888
Szczerze? Myślę, ze coś jest z nim chyba nie tak, nie chodzi mi o to żeby seks by szybko itd, no ale skoro on nawet do tego nie dąży ,albo do choćby pocałunków , dotyku to jest naprawde dziwne :)

Gość Monika88888888
Zreszta piszecie zeby sie cieszyła... Nie, no serio myslicie, ze to, ze nawet sie nie całują to dobrze? :D Troszke dziwne...Poza tym z moim facetem poszłam do lozka na 2 randce, a jestesmy razem 7 lat

Gość gość
Tak jak wyzej to zupelnie normalne, po slubie tez nalezy odczekac miminum 5 lat do seksu :P

Gość gość
Autorko, niby 3 miesiace to nie jest dlugo, ale z drugiej strony to wiesz... Moja koleżanka juz rozwodka miala podobnie. Jej maz przed slubm nie garnal sie do seksu, ustalili, ze bezie po slubie... I co? Po slubie tez nie chcial z nia sypiac bo mowil, ze jest bardzie wierzacy i chce zyc w czystosci, skonczylo sie to rozwodem Uwierz mi normalny facet nie wytrzyma spac przytulony do kobiety, ktora sie mu podoba i nic od niej nie chciec :) Nie twierdze ze wtedy powinnas sie na to zgodzic od razu ( choc i tak bywa nie jest to nic zlego skoro oboje tego chca) , ale ze nawet ci tego nie proponuje to hmmm cos jest nie tak A o braku pocalunkow nie wspomne to juz calkiem dziwne

Gość gość
Nikt nikomu nie powinien narzucać postępowania zwłaszcza w sprawach seksu czy związku. Jezeli dziewczyny wyżej zgodziły się na seks po paru randkach i nadal są w zwiazku to gratuluję szczęścia bo na pewno nie rozumu. Nie chodzi o to aby czekać lata i jeszcze 5 lat po ślubie jak ktoś ukąśliwie dodał tylko aby iśc do łóżka kiedy jest się na to gotowym. Seks to nie tylko przyjemność ale i też prokreacja, dla jednych antykoncepcją 100% jest szklanka wody dla innych aborcja.

Gość gość
12:06- aha czyli to, ze sie nawet nie caluja, a sa para to tez jest normalne?

dla sprostowania nigdy nie padło ,że jesteśmy para opcja ,że czeka z seksem do ślubu też odpada

Gość gość
gość f dziś To nie fart tylko wybór

Gość gość
Ona ma farta???hahahh chyba jakas ozięła niewydymka mogła coś takiego napisać. Według mnie z gościem jest coś nie tak, sama piszesz ze nawet unika pocałunków czyli ogólnie unika bliskości. jak dla mnie facet albo jest słaby w łożku albo impotent albo szybki bill ( chodzi o wytrysk po sekundzie). W każdym razie coś tu jest nie halo.

Gość gość f
Tak, może chłopak jest odpowiedzialny i ma konkretne plany życiowe związane z karierą. Przez co jeszcze jak dobrze nie poznał jej i jej charakteru to nie chce ryzyka wpadki . Oczywiste jest to , że niektóre na ciążę łapią NIE twierdzę, że ona ale tak bywa i to nie rzadko. Widać, że chce on z nią przebywać z tego co mówi autorka. To nie doszukujcie się w nim nie wiadome czego typu impotencja. Przecież jak nie spał jeszcze z kobietą to jak może być orłem przecież to oczywiste. A który nim jest za pierwszym razem ?

Gość gość
odpowiedzialny i wartosciowy chlopak:)