Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z tym sexem ?

Polecane posty

Gość gość

Czy faceci pragną swoich partnerem czy jednak podobają im się inne i o nich marzą a życie dziela z kobieta która niespecjalnie ich pociaga?

Nie jestem facetem ale to chyba zrozumiałe,że seks jest bardzo ważny w związku i zarówno ja jak i mój mąż nie bylibyśmy ze sobą gdybyśmy się nie pociągali wzajemnie a seks był beznadziejny.

Gość gość
Żona służy do gotowania i prac domowych. Od seksu są prostytutki i kochanki

Gość gość
Wpis Wyzej jest od faceta czy kobiety?

Gość gość
gość dziś Wpis Wyzej jest od faceta czy kobiety? \x\ x glupie pytanie oczywiscie ze faceta:D

Gość gość
11:30 To znaczy ze się nie kochacie tylko lubicie bzykac

Gość gość
Każdy facet ma chętkę na inną kobietę niż żona, z prostego powodu. Faceci nie są z natury monogamistami. To, że niektórzy nie zdradzają, wynika z przekonań religijnych, moralnych albo... braku okazji :)

Gość gość
Albo miłości szczerej i prawdziwej do swojej kobiety.

Kochamy się i to bardzo ale każde z nas ma potrzeby i co w tym złego,że chcę mieć dobry seks w związku?

Gość gość
Do goscia który mysli ze tylko faceci maja chetke do zdrady bo maja wpisane to w nature. A myslisz ze kobiety nie chca zobaczyc jak to jest z innymi, jakie maja penisy w spodniach jakimi sa kochankami itd. Otoz tez by chcialy.

Gość gość
Poziom libido (siła popędu) jest u każdego człowieka inna. Jedna osoba potrzebuje 4 razy w miesiącu, inna 2 razy dziennie. Jednocześnie - poziom libido zmienia się wiekiem. U facetów startuje ostro od 10-12 lat i osiąga max gdzieś ok 20-24 L. Potem spada, jednak każdemu w innym tempie. Wychowanie, wyznanie, środowisko - też ma wpływ na podejście do seksu. Do tego jak traktujesz seks, jaką pełni u Ciebie rolę. Reasumując - pytanie jak para się dopasowała, jak bardzo czują i zaspokaja swoje wzajemnie potrzeby i czy są świadomi różnic w tych potrzebach i te różnice nie staną się problemem. Jednocześnie, złączenie fizyczne zakochanych jest przeżyciem mistycznym i buduje oraz utrzymuję więź oraz bliskość.