Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciesze sie że sąsiadka ma 6 dzieci a ja tylko 1

Polecane posty

Gość gość

Mieszkają w takim samym mieszkaniu jak ja 35 metrowym. Jest ich 8 u mnie tylko 2 ja i córka :) Zamiast się zabezpieczać tym bardziej że klepią biede to co roku sąsiadka chodzi z brzuchem. Właśnie słucham jak dzieciaki dają jej popalić.Ostatnio coraz częsciej się po nich drze bo chyba nie wyrabia nerwowo :D Zresztą ja bym też nie wyrabiała i pewnie wylądowałabym w psychiatryku. Jak to dobrze że mam tylko jedno dziecko które czasem sobie pokrzyczy :) Przy 6 bym ochujała. Dziwie się ludziom którzy świadomie się godzą na taką gromadke rozwrzeszczonych gówniarzy.

Gość gość
I ona dostanie jakies 2,5 tys na te wrzeszczace bachory a ty nic.

Gość gość
Jej dzieci, jej problem, a Ty się zajmij własnym życiem, zamiast komentować cudze.

Gość gość
Też bym się cieszyła. Tylko jak dostanie 2,5 tysia to już będzie zadowolona. A z tej radości zrobi sobie jeszcze dwoje. Pińcet na dziecko to teraz będzie sposobem na życie dla dzieciorobów.

Gość gość
Bo pewnie jest siedząca i nie używa antykoncepcji

Gość gość
przynajmniej sąsiadka ma faceta, a Ciebie mądry chłop zostawił, nikt by z taką wredną babą nie wytrzymał:D

Gość gość
Sory wisząca a nie siedząca

Gość gość
A będe komentować. I co mi z tych 2,500 zł jak mam wiecznie larmo w domu :D haha dobrze wam tak. Narobiłyście bachorów to teraz sie użerajcie. Żadne pieniądze świata nie zrekompensują tych wrzasków. Ja se leże na lajciku z laptopem na kolanach a za ścianą ciągle darcie mordy hehe. Mam z******te życie :P

Gość gość
Mi facet do szczęścia nie jest potrzebny bo cenię sobie spokój. Przy eksie bym go nie miała,dawno go pogoniłam i nie żałuje. Ale fajnie,mogę sobie chodzić na golasa po domu,pić drinki a za ścianą za każdym razem jak słysze wrzaski to się śmieje hehe. Dobrze wam tak dziecioroby

Gość gość
-kur.. zostaw to! -wypier...j stąd -siadaj na d***e! -kur.. nie ruszaj tego.. itd itp a dzieciaki drą sie jak głupie,słysze jak garami trzaskają albo walą młotkiem :D ciekawe kiedy sąsiadka wyjdzie z siebie i im przyłoży :D

Gość gość
-zostaw to bo ci wy...rdole zaraz :D :D :D za każdym razem jak słysze przez kratke wentylacyjną ich wrzaski mam uśmiech na twarzy :D

Gość gość
Nie wiem czy tak jest się z czego cieszyć. Przecież ty to wszystko słyszysz! I co, relaksuje cię słuchanie wrzasków? Bo nie rozumiem twojej radości :)

Gość gość
Haha tak :D relaksuje mnie :D Śmieszy mnie że baba nie potrafi zadbać o antykoncepcje,narobi se gromade dzieciaków a teraz się tylko wkurza i nie może nad nimi zapanować :D Fajne teksty lecą w strone tych dzieci,często przekleństwa :D Wczoraj na wieczór siedziałam z córką i też sie śmialiśmy z tych wrzasków :D ta ich matka fajnie sie wkurza

Gość gość
To faktycznie fajnie masz :) Jedni lubią słuchać muzyki, inni szumu morza a jak widać jeszcze inni krzyku sąsiadów.