Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na znak solidarności z Eve666

Polecane posty

lodzik za kase......Ktoras próbowała lub miala taka propozycje? smof wypowiedz się:) MMartha nie wtrącaj się proszę.

Gość gość
Napisze Ewelinie sms, nich to ogarnie.

Smof dziś Zamknij już się jesteś żenujący. Stary facet a zachowuje się jak nastolatek. Kobiet z kafe nie licz do sukcesów połowa z ciebie breche toczy.

Smof dziś Zamknij już się jesteś żenujący. Stary facet a zachowuje się jak nastolatek. Kobiet z kafe nie licz do sukcesów połowa z ciebie breche toczy.

Gość gość
AgentOrange1496 dziś Forum aż kipi żarcikami i szalonymi projektami. xxx No. Ogólnie jest wesoło :-D:-D:-D

myślisz ze wygrasz te dyskusje bo masz więcej czasu? Sorki stary geju ale ja mam rodzine i ona dla mnie ważniejsza od kafe a dla ciebie nie ma nic ponad kafe

Gość gość
Smof czeresniak wjezdza na rodzicow. Dno dna.

Ty sestes stary i popizgany na mózg żeby po rodzicach cisnąć. G****o na dnie basenu ma wyższy poziom.

W tym momencie bys dostał mocny wp******* jakbym się nie brzydził cie dotknąć że nie masz honoru to jedno to ze tylko dno ciśnie po starych jak nie daje rady pyskować to drugie

Gość gość
Hejter one- Śmierdzisz konfidentem Jackiem RZYG :-p

Gość gość
gość dziś Smof dziś a gdzie misiu? bo nie to zebym sie czepial ale  kotke czasami rzne jak mam sile demotywatory.pl/2279235/Ty-tezwww.youtube.com/watch?v=hfHS7WCPc24  kotka poes dziś Misiu to pedał i rznie nie kotke a kota  Tylko ze stary, slepy i gupi to nie widzi roznicy