Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wy myslicie, że męzowie was kochaja a oni chcą tylko

Polecane posty

Gość gość

-spełniać się seksualnie -celebrować swoją seksualność -mieć darmowy seks -miec ugotowane i posprzatane -nic wiecej:) tylko tyle

Gość gość
Hmm moj sprzata i gotuje.

Gość gość
Też gotuje,piorę i robię zakupy.Sprzątania unikam.

Gość gość
widocznie dlugo mu głowę suszyłaś i stwierdzil, ze poswieci 3 min na odkurzanie zamiast tydzien słuchać ględzenia, oplacalne

Gość gość
Ja nie gotuje. Same sprowadzacie sie do takiej roli a pozniej jeczycie na forach.

Gość gość
Ja tez che -spelniac się seksualnie, -celebrować swa seksualność, -mieć seks na wyciagniecie reki, A posprzątane i ugotowane tez mam-maqz nie miga się od obowiazkow :P I oczywiście kocham go najbardziej na swiecie.

Gość gość
Ja jako zona też chce tylko to wszystko co wymieniałas, zamieniając tylko sprzątanie i gotowanie na naprawie jakiejs rzeczy jak się zepsuje lub zamontowaniu nowej i że mam na kogo zwalic jak czegoś zapomnę, czy nie uda mi sie :D

Gość gość
19:39 Widocznie gowno wiesz:-)

Gość gość
To mój jest inny, bo seksu dużo mu nie potrzeba, zje byle co i wszystko jest dla niego pyszne i bałagan też go nie rusza.

Gość gość
Mój też sprząta i gotuje. Czasem suszy mi głowę żebym ja to robiła ale z miernym efektem. :D (Ja bym miała mu "głowę suszyć"? Czyżby gotowanie i sprzątanie miało być w jakiś sposób moim przyrodzonym zadaniem??) A co jest złego w darmowym seksie? Oboje go mamy. :D