Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebik

klopoty malzenskie

Polecane posty

Gość sebik

Jestem po slubie 7 lat i jestem ogolnie z moja kobieta 10 lat i mamy 6 letniego synka.Od roku czasu moje zycie zmienilo sie w koszmar.Niechce bym ja dotykal calowal a nie kochalismy sie juz rok.Wiele razy rozmawialismy i pytalem sie jej dlaczego a ona bo ja kiedys taki bylem i teraz jrst odwet.Ale ja nigdy nie odmawialem jej seksu i nie odracalem jej jak chciala mi dac buzi.Od roku sie staram i nic z tego kupywalem kwiaty mily bylem pomagalem mowie komplementy a ona mowi nie wysilaj sie albo mogles sie starac kiedys bo teraz juz za pozno.Cierpie z tego powo du bo ja kocham i nie moge uwierzyc jak sie odzywa do mnie ale ona juz mnie nie.I pytam sie jej skoro mnie nie kochasz to po co jestes ze mna a ona bo tak.Skoro nie wiaze ze mna zadnej przyszlosci to czemu nie bietze ze mna rozwodu i nigdy o tym nie wspomniala.Od jakiegos czasu codziennie o tym znia gadalem ale to nic ztego nic nie pomoglo.Moze musze milczec i nic nie mowic i dac sobie spokoj bo chyba kiedys musi podjac jakas decyzje bo niewierze ze chce tkwic w tym tak dlugo.Nigdy jej nie zdradzilem ani nie uderzylem.Chciaz pisalem z paroma kobietami ale to na tym sie skoncxylo bo nigdy sie nie spotkalem z inna.Ona mi mowi ze nie czula ze ja kocham bo twierdzi ze chodzilo mi tylko o seks.Teraz zrozumialem ze seks nie jest najwazniejszy i poczula ze jest mi potrzebna do seksu.Chcial bym to zmienic ale juz sie nie da.Okazjonalnie tylko daje mi buzi w policzek i to wszystko.I co dalej robic byc cierpliwym czy sie wyprowadzic bo jak tak dalej bede to sie chyba wykoncze.Powinna podjac jakas decyzje tak czy tak a tu nic.Pomozcie dajcie mi jakas odpowiec.

Gość gość
jest pewne bardzo stare powiedzenie: miej wylane,a będzie Ci dane...

Gość sebik
Jestem facetem i potrzebuje kobiety kochac sie co mam sobie poszukac innej i tkwic w tym zwiazku czy sie wyprowadzic.Mniej wylane ale ile moge czekac i moge byc cierpliwy.Z jednej strony mam wielka ochote na seks i poszedl na jakies dziewczynki a z drugiej strony ja kocham i nie chce jej zdradzic bo to byl by koniec ale ile jeszcze mam czekac.prosze o odpowiedzi

Gość gość
bo faceci często traktują kobietę jak taki przedmiot do seksu.zmień zachowanie.

Gość gość
Znajdz sobie jakąś kochankę na boku. Jak żona się nie sprawdza to kochanka jest najlepszym rozwiązaniem no chyba, że chcesz zostawić żonę całkowicie.

Gość gość
Nie odchodzi bo wiedzie przy tobie wwygodne zycie. Zmien front, przestan nadskakiwac i nie oddzywaj sie za wiele odpowiadaj polslowkami i stan sie obojetny. Trzeba wyprobowac teraz takiej strategii.

Gość sebik
Jeszcze chce wyjechac za granice ze swoja matka czyli moja tesciowa ale to jeszcze nie jest pewne .Moze i ma dobre zycie przy mnie.Nieraz trudno sie powstrzymac ze mnie nic nie obchodzi.Nie chce ja zostawic chce zeby bylo dobrze ale to jest bardzo ciezka sprawa i nie wiem czy bedzie dobrze.Jeszcze na dodatek dopadla mnie choroba z sercem a jestem mlody i dwa miesiace w domu p********e to zycie.Ale moze kiedys bedzie jeszcze dobrze.

Gość sebik
Jestescie

Gość gość
Kupywałem :D

Gość sebik
Ale co kupywales