Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akamcia

wakacje z roczniakiem

Polecane posty

Gość akamcia

drogie mamy jak myślicie gdzie się wybrać z rocznym dzieckiem na wczasy...

Gość gość
Cześć kochana ja bym wybrała sie w góry, bierzesz małego do nosidełka na plecy dajesz mu w łape jakiegoś batona i patrzysz do niego co jakąś godzinę, ja tak mojego bąbla biorę nawet na narty.

Gość Kama i Tomek
Fajnie jest na Kubie albo na południu Hiszpanii ewentualnie wybierzcie sie do Weneci albo do Rio de Janeiro. Dzieci spokojnie znoszą podróż samolotem tak że spokojnie dać mu cumel i będzie dobrze, ja z dziećmi zwiedziłam pół afryki i całą azję

Gość gorillo
w zeszłym roku byłam z moim 18 miesięczniakiem w Australii, fakt mamy tam rodzinę więc inaczej, ale to jedna podróż. Polecam, teraz są tanie loty do Sydney i będą się utrzymywały https://www.fru.pl/tanie-loty/do-Sydney-SYD/ zważywszy na to że tam jest teraz bardzo bezpiecznie patrząć na to co dzieje się w Europie

Gość akamcia
ja się troszkę boje dalszych podróży, ale ile można siedzieć w domu, potem będziemy żałować, niby mamy z kim zostawić córeczkę ale co to za wakacje bez dziecka...

Gość Jugośka
Szczerze powiedziawszy, to wszędzie (gdzie jest bezpiecznie, oczywiście). Wystarczy, że zadbasz o komfort, swój i dziecka. Ja z moim czternasto mięsięcznym wówczas synkiem, pojechałam na wakacje do Trójmiasta. Po prostu zarezerwowałam przez http://bookapart.com bardzo wygodny, przystosowany do małych dzieci apartament. To wszystko :)