Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia112

PROBLEM Z KUPKAMI PILNE!!!!!

Polecane posty

Drogie mamy moja córcia półtora roczna dzisiaj zrobiła 4 razy kupkę pierwsze dwie były względnie normalne (brązowe konsystencja ok) trzecia zielona a czwarta czarna.Dzisiaj jadła na obiad zupkę jarzynową z mięskiem(udziec z indyka) no i mandarynki ale to nie wiem czy od tych rzeczy mogły by być takie kupki bo mandarynki już jadła i zupke taką też już jadła i nie pamiętam żeby kupki były czarne po tym.Jak myślicie jest to powód do zmartwień?W razie czego w każdej chwili mam możliwość pojechania do lekarza.

Gość gość
A zupkę robiłaś sama? Może indyk nieświerzy i sie struła? Czy zauważyłaś oprócz tego,że boli ją brzuszek,zrobiła się apatyczna,widać po niej złe samopoczucie? Tylko to dzisiaj jadła? Zupe i mandarynki? A może tak sie u niej zaczyna jakąś infekcja-przeziębienie,grypa,ząbkowanie?

Nie no nie tylko to jadła oczywiście.Paróweczki,mlesio,chrupki kukurydziane,jogurcik ale po tym nie ma szans cokolwiek się dziać zbyt wiele razy to jadła,aktywna jest jak zwykle apetyt ma a ząbkuje cały czas bo trzonowce jej wychodzą ale gorączki nie ma, rumieńce ma ale to cały czas praktycznie od jakiegoś czasu,zupkę robiłam sama ze świeżych produktów z wyjątkiem ziemniaczków bo kupiłam je hmmm......ze 3 dni temu może ale to ziemniaczki też już jadła i nie było takich akcji.

Gość gość
I nic wiecej oprócz tych kolorowych innnych kupek jej nie dolega? Bol brzuszka?marudzenie?apatia?czy pomimo to jest pogodna i nie zdradza oznak złego samopoczucia? Czy dużo pije? Czy ma nadal apetyt,czy nie chce nic jeść?