Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni pytanie do WAS

Polecane posty

Gość gość

Załóżmy ze poznajcie dziewczynę. Okazuje się być dobra, wartościowa i uczuciowa osoba. Czy myslicie o niej w jakis zwiazkowych kategoriach jeżeli nie podoba wam się jej wygląd?

Gość gość
Jeśli jest dobrą wartościową kobietą a wady w wyglądzie można poprawić to tak.

Gość Ksiezniczkas
Jprd jesli jest dobra a wady w wyglądzie można poprawić serio? O_o czyli co jak da się zopetować to bedzie git tak. No k***a tacy właśnie są teraz ci wolni faceci wynagają księżniczki z wyglądu ale non stop jadą po dziewczynach ktòre i siebie dbają wyzywając je od księżniczek. Nie mierzycie sil na zamiary, sami sobą nic nie reprezentujecue ani pod wzgledem wyglądu, intelektu i przedsiebiorczosci a wymagania macie jak nie jestem super facet(oczywiscie tali juz dawno zajety. Zejdzcie na ziemie frajerzy.

Gość Ksiezniczkas
Sorry za literówki piszę z tel. To już nie wystarczy, że jest fajna z charakteru trzeba jej wygląd poprawić nosz k***a narzekacie, że dziewczyny mają zj****y charakter a jak w końcu znajduje się jakaś która ten fajny charakter ma to chcecie jej grzebać w wyglądzie? O losie o_0 Dobrze że jestem zajęta, współczuje wam dziewczyny z jakich facetów musicie teraz wybierać. Sane roszczeniowe odpady.

Gość gość
Zawsze znajdzie sie dziewczyna ktora ma i charakter, i poczucie humoru i wyglad.

Gość ładna mądra wartościowa
no właśnie ze nie musimy,ja jestem wartosciowa,inteligentna,moze nie piękna ale ładna,podobam się męzczyznom,nie jestem idealna z wyglądu ale olałabym kogoś komu nie do końca pasuję,wiem ze gdybym chciała mogłabym mieć wielu innych

Gość gość
dla kobiety????? hahahahaha

Gość gość
Wygląd jest bardzo ważny, to normalne. Druga osoba musi ci się podobać.

Gość gość
NIE!!! Jeśli kobieta się nie podoba, to nie ważne jaki ma charakter. Druga osoba musi się podobać pod każdym względem i nie chodzi tutaj o to, że musi być piękna jak z okładki playboya, bo na atrakcyjność składa się całokształt, ale fizycznie podobać się musi.

Gość gość
Nie no sorki, ale wygląd fizyczny jest cholernie ważny, bo gdy druga osoba nam się nie podoba, nie czujemy do niej pożądania, a bez tego nie ma związku. A ty chciałabyś być z facetem który całkowicie ci się nie podoba fizycznie? Nie, bo do takich osób nie czuje się na ogół nic głębszego.

Gość gość
Gdy chcesz ją zerznàc to musi cie podniecac ale wtedy to nie prawdziwa milosc tylko zwykle porzadanie. Mialam kiedys chlopaka ktory w ogole mi sie nie podobal na poczatku ale mial taki fajny charakter, ze sie w nim zakochalam i swiata po za nim nie widzialam stal sie dla mnie najpiekniejszy na swiecie.

Gość gość
stal sie dla mnie najpiekniejszy na swiecie x Ale jednak stał się dla ciebie atrakcyjny tylko że po czasie, a to już zmienia postać rzeczy. Często tak się dzieje że gdy nadchodzi zakochanie, to druga osoba staje się dla nas atrakcyjniejsza niż na początku, ale niestety nie zawsze tak się dzieje... dlatego najlepiej dać sobie czas na poznanie drugiej osoby i nie skreślać jej od razu, bo można wiele zyskać.