Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr sandman

co jest ważne w weku 30 lat

Polecane posty

Gość mr sandman

Mam pewien dylemat, brakowało mi pieniędzy Mieszkam teraz za granicą, zarabiam ok 5-6 tys zł pi przeliczeniu, mam szansę zostać w tej pracy na dłużej, i na przeprowadzkę do mieszkania w mieście Niby układa się ok A jednak.. brakuje czegoś Nie mam na co dzień z kim my się dzielić Uciekłem z kraju przed wspomnieniami o byłej moje dni były takie same

Gość mr sandman
jednak pomimo wyjazdu dalej czuję, że takie są czas mija szybko Rytuałów które dawały mi chwilowa ulgę Czy powinienem się teraz zająć szukaniem kobiety? kiedy mam jeszcze 30 lat, a za rok, dwa wyjechać ponownie Pomimo tego za za granicą łatwiej się żyje, wydaje mi się, że w Polsce byłoby mi łatwiej znaleźć dziewczynę, pójść na różne zajęcia,bieganie, taniec, spotkania public speakers, siłownię I tam bym kogoś znalazł Czy lepiej rzucić dotychczasowe życie i zająć się tematem szukania drugiej połowy? i w ogóle pasjami, choć cześć z nich można realizować tu, chociaż realizuję je samemu niestety Doradźcie, może widzicie szerszą perspektywę pozdrawiam

Gość mr sandman
możliwe ,ze będzie to coś za coś, bo nie zarobię tyle w Polsce, ale może są rzeczy ważne i ważniejsze

Gość gość
nie pytaj nas o to, co sam wiesz a od siebie odsuwasz;) nie pozamykales swoich spraw , zaslaniasz sie dobra praca niedopuszczajac uczuc do siebie moze zalujesz?

Gość gość
A czego chcesz od życia? Zapomniałeś o byłej, jesteś gotowy na nowy związek? Chcesz wrócić do kraju i później znowu wyjechać? W Polsce znajdziesz kobietę, a skąd wiesz, ze ona będzie chciała wyjechać z Tobą? Jeśli widzisz swoją przyszłość w tym miejscu, w którym teraz mieszkasz, to tam poszukaj partnerki, tam się rozwijaj.

Gość gość
Sam musisz wiedzieć, co jest dla Ciebie ważne.

Gość mr sandman
Zapomnieć o byłej raczej nie mam wyjścia, bo może i była sama 3 lata, ja też ale w końcu zaczęła spotykać się z innym, i tak leci 4 rok , w końcu chciałem zapomnieć , ale nie przeszło mi tak więc pora ruszyćtyle w któraś stronę i to szybko, bo za miesiąc obudze się w 30 urodziny,jak i gdzie najlepiej się znaleźć , żeby kogoś spotkać? Kraina wiatraków może nie być do tego idealnym miejscem