Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakup kuchni proszę o radę.

Polecane posty

Gość gość

Rozglądam się za kuchnią do nowego domu planujemy przeprowadzić się w maju, i dlatego muszę zamówić meble i cały sprzęt agd . Kuchnie nie jest duża ma tylko 9m kw. Spodobała mi się niemiecka kuchnia firmy nolte tylko że sprzedawca wycenił ją na 35 tysięcy. Dotego sprzęty agd 18 tysięcy . Czy ktoś może użytkuje te meble i czy są one warte tej ceny? Czy może rozejrzeć się za czymś innym bo po co przepłacać.

Gość gość
Jeżeli są ładne i cię stać to ja bym się nie zastanawiała.

Może zamów sobie meble na wymiar? Zrobią Ci takie jakie będziesz chciała, dobre jakościowo i pewnie za mniejsze pieniądze;) tylko dobrą firmę wybierz;) ja urządzając kuchnię nawet nie rozglądałam się po sklepach, od razu wiedziałam czego chcę i od razu poszłam z tym do odpowiedniej firmy, aby przygotować projekt. Podobają mi się tradycyjne, białe meble, więc moja kuchnia jest podobna do tej: http://www.azuko.pl/wp-content/gallery/meble-kuchenne-kolekcja-bianco/sosnowe-meble-kuchenne-w-stylu-rustykalnym-2.jpg

Gość gość
jeśli chodiz o akcesoria jakieś do kuchni to popatrz na sklep.dajar dużo swietnych jakościowo rzeczy tam jets, ja swoją patelnię od nich mam już ładnych kilka lat.

Gość gość
ja jak robiłam kuchnie to kupowałam fronty w awos kraków i są bardzo dobrej jakości więc nie wiem czy nie lepiej iść w tym kierunku

Gość gość
Jedź do IKEA. Mają najlepsze rozplanowane kuchenne szafki. Naocznie zobaczysz i się przekonasz jak dobrze wszystko jest rozplanowane.

Gość gość
Chcesz radę ? zajrzyj tutaj : meblewoskowane.pl

Gość gość
trochę sporo:( Ja mam meble od firmy www.siemieniako.pl pomogli mi też dobrać odpowiedni sprzęt do zabudowy, bardzo solidna firma i koszty były niższe.

Gość prawictwo pospolite 152
chyba cie pogięło zeby za kuchnie wydawać 35 tys hehe , to jest czyste zdzierstwo za 15 tys masz olbrzymi wybór na rynku To ze ktos chce 35 tys nie znaczy ze to tyle warte jest ..

To zależy co oferują za taką cenę. Ale mimo wszystko rozejrzała bym się jeszcze za innymi firmami i ich ofertami. Zobacz sobie firmę Sopranno z Koszalina bo oni mają ciekawą ofertę i robią naprawdę ładne meble.

Gość gość
ja bym robila na wymiar a materialy wybierz w zaleznosci od portfela, moge polecic firme, w ktorej sama zamawialam meble, jestem bardzo zadowolona a firma to Kuchrem z Lublina

Gość Bunia1569
My swoją kuchnie zamowilismy w firmie Gal meble z Dobroszyc. mielismy problem bo nasza kuchnia jest nieforemna.... ktoś z poprzednich włascicieli chyba chcieli zrobić spiżarnie ale chyba coś nie wyszło.

Według mnie w przypadku małej kuchni najlepszym rozwiązaniem będą meble na wymiar. Wiem co mówię, bo moja kuchnia także nie należy do największych :). Na początku byłam przekonana, że uda mi się wybrać jakieś pasujące meble gotowe, straciłam sporo czasu na chodzenie po sklepach, a i tak nie znalazłam niczego ciekawego. Chciałam optycznie powiększyć to pomieszczenie, dlatego zdecydowałam się na białą kuchnię - meble wykonywane były na zamówienie przez jedno ze studiów z sieci Max Kuchnie. Powiem szczerze, że te meble były strzałem w dziesiątkę, bo nie dość, że są przepiękne, to są bardzo funkcjonalne. Biały kolor kuchni sprawił, że wydaje się ona większa i bardziej przestronna - a właśnie o taki efekt mi chodziło :)

Gość gość
Beata90 te meble od Azuko sa super

Gość gość
Słuchajcie, kuchnia na wymiar wcale nie wychodzi drożej niż gotowa , kupiona w jakiejś sieciówce! Ja mam meble zfirmy Kuchrem (www.kuchrem.pl) i kosztowała mniej niż zaprojektowana w pewnym sklepie na ,,I" a jakoś moim zdaniem lepsza.

Ja też stoję przed dylematem jeżeli chodzi o kuchnię. Na pewno będziemy robić kuchnię na wymiar i białą. Tylko mam problem z wyborem indukcji, okapu i piekarnika żeby to jakoś współgrało. Myślałam zrobić wszystko na biało tylko nie wiem czy okap i piekarnik po czasie nie zżółknie. Jak myślicie? Może ktoś już wypróbował?

Gość gość
Ładne fajne meble produkują w zakładzie stolarskim MJ koło Wadowic, ja bym do nich przedzwonił. Na stronie www.fajnemeble.net jest trochę zdjęć ich mebli można sobie przejrzeć. Ja szczególnie polecam te kuchenne i do jadalni bo takie kupowałem. Modna estetyka, nowoczesne wykonanie, sprawdzone części. Nie musiałem długo czekać na transport, szybko się z całą realizacją uporali.

Gość gość
Według mnie najlepszym rozwiązaniem jest zdecydowanie się na meble kuchenne robione na zamówienie. Sama mam takie w swojej kuchni i wszystko jest tam idealnie dopasowane. Było to ważne dla mnie bo nie mam zadumo miejsca w kuchni. Meble do mojej kuchni wykonała firma www.verlani.com Robią świetne meble na wymiar.