Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazylam ze facetom podobaja sie tylko kobiety umalowane i zrobione...

Polecane posty

Gość gość

takie które są ladne ,ale ubrane w szare kolory i niepomalowane to nigdy nie spodobaja sie zadnemu facetowi.. na ulicy ciagle widze jak idzie jakas dziewczyna(niezbyt piękna z twarzy) i ubrana w mini oraz wyzywajaca i kazdy facet sie gapi i ogląda..a jak idzie piekna buzia ale ubrana szaro i bez obcasów to nikt nie spojrzy.. faceci kochaja kobiety na szpilkach i w mini oraz wymalowane..tez to widzicie??

Gość gość
..a jak idzie piekna buzia ale ubrana szaro i bez obcasów to nikt nie spojrzy.. A kto ci powiedział, że masz piękną buzię? :D

Gość gość
Jak dziewczyna jest ewidentnie zaniedbana to nawet ładna twarz nie pomoże. Z opisu wynika, że jesteś szarą myszą. Faceci lubią pewne siebie dziewczyny. Nikt ci nie każe nosić od razu mini i obcasów. Zamień szary workowaty sweter na jakąś fajną bluzkę w żywym kolorze, albo kolorową sukienkę do kolan jeśli długośc mini cię tak boli... baleriny jeśli nie chcesz obcasów, rozpuść włosy, błyszczyk na usta i od razu ktoś się toba zainteresuje. Nie dziw sie, ze nie masz powodzenia jesli wygladasz jak worek po ziemniakach. Jest roznica pomiedzy wyzywajacym strojem, a strojem zadbanej i pewnej siebie dziewczyny. Popadasz w skrajnosci :)

Gość gość
kto mi powiedzial ,że mam piekna buzie?? jestem tak podobna do magdy mielcarz ,że czesto mnie z nią mylą....czasem tez zdarza się ,że ktos na ulicy podchodzi i mówi mi ,że wyglądam jak izabela scorupco. to są dwie piękne kobiety ,więc na tej podstawie uważam ,że mam twarz dosyć ładną.. niestety nie chodze w szpilkach i jestem bardziej taką zachowawczą kobietą jesli chodzi o mode..styl francuski :) widze ,że faceci nawet na mnie nie spogladają a na inne kobiety ,które nie sa atrakcyjne na twarzy ,ale mają mini i szpilki to aż sie slinią na ulicy. uwazam więc ,że zaden facet nie lubi skromnie ubranej kobiety na plaskich butach i z delikatnym makijazem:)

Gość gość
Ryj to jedno, cycki i figura to drugie

Gość gość
ale sie przechwalasz, podobna do mielcarz, scorupco haha