Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi powiesz gdy tak boli

jestem oszpecona

Polecane posty

Gość co mi powiesz gdy tak boli

czesc jestem oszpecona dziewczyna.. moje cierpienie jest ogromne nie znam sposobu zeby je zniesc.czuje ze stracilam zycie. czy Bog tego chcial zeby mnie tak ukarac nie potrafie sie cieszyc z niczego.nienawidze coraz bardziej. czuje sie jak niepasujaca istota . nie powinnam bycnatym swwiecie. Mam blizny na calej twarzy jak mam z tym zyc. uzbieralam pieniadze na zabiegi ale czy lekarz tylko mnie naciaga czy mi pomoze.. mam noz w sercu nie moge chodzic na studia, nie mge isc na Sylwestra stracilam wszystkich znajomych. cierpie bo ludzie patrza na moja twarz ktorej nie moge nigdzie ukryc wszyscy dookola pieknieja swiat idzie do przodu . ja wstydze sie siebie i tak bardzo cierpie patrzac nainne kobiety z normalna cera. chcialabym poznac kogos kto cierpial tyle lat co ja przez ta twarz..

Gość gość
Musisz znaleźć kogoś podobnego do siebie Co przeszedł To co.ty tylko taka osoba cie zrozumie Ie na jakieś forum gdzie są tacy ludzie to poznasz go

Gość gość
nie zesraj sie kurrwa bedziesz płakać i tak bedziesz dupsko dawać bo liczy sie to ze masz d**e i piizde dziiwko

Gość gość
ja cierpialem przez twarz, dopiero niedawno mi trądzik uciekl, ale blizny zostaly. Pewnie nie ten sam poziom, ale ta sama kryteria debili, ktorych sluchamy. Co jakby nie sluchac idiotow? Wtedy zycie nabiera pedu. Osobiscie, nie widze problemu w osobach "oszpeconych". Po prostu zmien znajomych i nie zadawaj sie z debilami. Wszyscy chca tych najbardziej uwielbianych, ktorzy i tak sa tyle warci co brud spod paznokcia.

Gość gość
Oszpecona przez co, przez trądzik, blizny po nim ? Ja też straciłem życie przez trądzik, blizny, oczywiście twarz mam już praktycznie wyleczoną, lekko widać jeszcze przebarwienia, których się pozbywam zabiegami co miesiąc. Mam już prawie 25 lat, więc nie jesteś sama.

Gość jestem oszpecona
chcialabym tylko przezyc trochę szczescia majac zwykla twarz. Dlaczego ludzie sa tacy okrutni . ciezko mi zyc w tym swiecie. nie chce juz dziwgac tego pietna.

Gość gość
A ile masz lat ? Ja niestety przez trądzik nie mogłem się rozwijać, przez twarz straciłem najlepsze lata.

Gość gość
sie przejmujesz idiotami. Pewnie kolezaki bardziej Ci daja w kosc, ale to mendy, wiec sie nie przejmuj. Plastik jest ch ooo ja wart. Prawdziwe szczescie osiagniesz majac odpowiedni wiek, facet u boku i w ogole. Moja kobieta do pieknosci sie nie zalicza, ale przez tyle lat ją adoruje i pomagam. Mysle, ze jak znajdziesz takiego jak ja to chociaz docenisz go za wszelkie starania i dasz mu takie szczescie, ze bedziesz jego oczkiem w glowie, nie lam sie. Tobie jest dane wyńcyj niż myslisz

Gość gość
ja zostały oszpecony po pobiciu cały zniekształcony nos takiego nosa żadna nie widziała !!!!!!

Gość gość
przecież są zabiegi kosmetyczne więc przywrócić do poprzedniego stanu nie jest problemem

Gość Milenia12
Mam koleżankę, która gehenne przeżywała cały okres szkolny. Przez to że głowę miała mosadzoną nisko tak że nie było widać szyi, trądzik na twarzy, kości kruche i elastyczne, wyglądała jak karzeł z 155 cm wzrostu. Byłam w liceum pierwszą osobom, która do niej zagadała, pozwoliła się otworzyć na świat. kiedyś zapytano mnie czy nie wstydzę się z nia pokazywać, a ja wtedy zapytałam, że czemu? Przecież to zabawna dziewczyna. Nieśmiała, ale zabawna i rozgadana. No i zaczęła mieć więcej znajomych. Teraz ma 25 lat i narzeczonego. Nawet przystojny chłopak, normalny :D Tobie autorko też się uda. Operacja , peracją. Swoje przecierpisz, ale na pewno będzie lepiej :)

Gość Laura2777777
No są głownie laser CO2, aczkolwiek to zalezy od glebokosci zmian, nie zawsze da sie je całkiem zlikwidowac, juz nie mowiąc o tym,ze skora po laserze staje sie ciensza i może sie np marszczyc czy opadnac za kilka lat jak u starszej osoby, ale w takiej sytuacji mimo wszystko warto zaryzykowac... Ja naszczescie tradziku nigdy nie mialam ,ale znam osobe, ktora ma

Gość jestem oszpecna
tak po tradziku. ja tez stracilam tyle lat i dalej zamykam sie przed otoczeniem ze wstydu mojapewnosc siebie siega dna. .. przed ludzmi udaje pozory ze jestem"normalna" bo musze zyc ale nie pasuje tu . cierpie bardzo nawet w swieta z rodzina przykro mi ze moje siostry moga pieknie wygladac podczas Uroczystosci a ja czuje sie jak qazimodo albo Bestia przy nich. czytam ksiazki bo co mi zostalo chce spelnic swoje marzenie zebym nie wstydzila sie zyc. nie wstydzila sie gdy ktos na mnie patrzy. c

Gość gość
Milena, niskie są fajne :) te mniej obdarzone uroda, moga byc atakowane przez facetow, ktorzy po przejsciach szukaja tej, ktora da im wiernosc i spokoj w zyciu, wiec nasza petentka ma wielka szanse, byle znalazla takiego kochasia, ktory marzy miec tylko te jedna ;)

Gość gość
A lat masz ile ?

Gość jestem oszpecona
21

Gość gość
to mloda jestes. Standard, w tym wieku czlowiek przejmuje sie jeszcze glupotami. Dopiero jak zaczna sie powazne problemy to bedziesz sie z tego smiac. Twoje problemy zaczna sie jak zaczniesz tworzyc przyszlosc z partnerem, przestrzegam Cie. W Twoim przypadku szczescie w nieszczesciu.

Gość gość
Tutaj byli goście po 30 co im trądzik zniszczył życie.

Gość gość
nie mam problemu z mezczyznami tylko z akceptacja siebie i pogodzeniem sie z losem oraz utrata zycia nieosiagalnego dla mnie.