Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka98

czy jemu zależy?

Polecane posty

Gość truskaweczka98

Witam, mam pewien problem w sierpniu na portalu randkowym zagadał do mnie świetny chłopak nie ukrywam że od razu się sobie spodobaliśmy. Wymieniliśmy się fb początkowo pisaliśmy niewiele raz na kilka dni z czasem jednak coraz to częściej i częściej, pisaliśmy praktycznie całymi dniami, a jak już dzwonił to mogliśmy przegadać ze 3h. W końcu zaczęliśmy się spotykać a to wypad do pizzerii czy tam jakiś spacer i tak średnio co weekend bardzo miło spędzam z nim czas były przytulasy buziaki. Od niedawna nawet zaprosiłam go do siebie przedstawiłam rodzicom widać że go polubili. Z racji że jest to chłopak który nie potrafi mówić o swoich uczuciach postanowiłam powiedzieć że przywiązałam się do niego i że mi zależy, odpisał mi że jemu również byłam szczęśliwa. Jednak od niedzieli coś się chyba psuje :( nie pisze już codziennie, miał do mnie przyjechać a wykręcał się wizytą brata u niego, co się dzieje czy on nagle stracił mną zainteresowanie mam wrażenie że mu się znudziłam niby tłumaczy swoje zachowanie brakiem czasu czy nauką ale nie wiem czy to prawda, bardzo mi na nim zależy co robić?

Gość gość
jezu co jest z tymi facetami z portali....mam to samo i to już 3 raz...spotykamy się jest fajnie, chemia, podobne poczucie humoru, rozmowy i mile spędzony czas. zapraszają na kolejne randki, ja zaczynam się angażować...a oni znikają, wycofują się, ulatniają.... stwierdzam ze tam siedzą ludzie z jakimiś psychicznymk blokadami

Gość gość
to nie oni mają psychiczną blokadę tylko ty masz parcie na uwiązanie gościa ślubem już po pierwszej randce!

Gość gość
jakie parcie na slub co ty chrzanisz?? przecież naturalne jest ze człowiek wraz z zkażdą randką i każdym tygodniem znajmosci się angażuje i chce więcej zaangażowania tez drugiej strony. A oni wycofują się jak tylko zobaczą ze kobioecie zaczyna zależeć. piperzeni tchórze.