Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem rasistką.

Polecane posty

Gość gość

Nie lubie ludzi z państw typu Uzbekistan, Kirgistan, Somalia, Kazachstan, Republika Środkowoafrykańska i wielu innych.

Gość gość
A białasów jakich lubisz?

Gość gość
No są ku temu jakieś powody? Ogólnie nie lubisz wszystkich kolorowych czy tylko z tamtych regionów?

Gość gość
No są ku temu jakieś powody? x mentalne zacofanie, nietolerancja (oni domagają się tolerancji dla siebie, a sami nie akceptują naszego prawa, zwyczajów), nadmierna religijność x Japończyków lubie, murzynów z usa czy brazylii lubie, murzynów z nigerii i somalii nie

Gość gość
Ja też jestem rasistką gdyż ludzi dziele na podłych, fałszywych i nietolerancyjnych do których zalicza się autorka i ludzi których cenie uczciwych, tolerancyjnych i wielkodusznych.

Gość gość
gość dziś x dlaczego uwazasz mnie za nietolerancyjną? JESTEM BARDZO TOLERANCYJNA, popieram legalizacje marihuany, akceptuje małżenstwa homoseksualne, adopcje dzieci przez gejow i les, moga do nas przyjezdzać azjaci, murzyni, latynosi ALE JESLI SAMI SĄ TOLERANCYJNI i akceptują prawo polskie i unijne, szanują nasze zwyczaje ! Nazywasz mnie nietolerancyjną bo nie chce widziec w tym kraju ludzi pokroju tzw ''uchodźców'' w Niemczech którzy kradną, gwałcą i domagają się wprowadzenia islamu w Niemczech ? posralo cie od tej medialnej propagandy ? Gdy jedziesz do kraju arabskiego musisz chodzic ubrana skromnie, zadnego topless na plaży, a jak przyjezdza muslim do Europy to nie szanuje europejskich zwyczajów i robi co chce, a jak mu powiesz ze tak nie wolno to wyzywa cie od rasistów ! Dlaczego oni mogą robic co chcą u nas, a ja nie moge biegac na golasa po egipskich plażach ? zaraz by mnie aresztowała policja obyczajowa

Gość gość
Ja przecież mówiłam że dziele ludzi na dobrych i złych uczciwych i złodziei bez względu na to z jakiego kraju się, wywodzą a przecież najwięksi złoczyńcy 20 wieku to własnie z rasy którą tolerujesz a są nimi np. Stalin, Hitler czy Jozef Mengele.