Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnieodpowiedzialna

seks bez zabezpieczenia

Polecane posty

Gość gnieodpowiedzialna

wiem, że to wielka nieodpowiedzialność bla bla, ale odbyłam stosunek z chłopakiem bez zabezpieczenia i on mówił żeby zeskoczyła z niego, ale nie posłuchałam bo byłam nieco pijana. na krótko przed wytryskiem, podniósł mnie i spuścił się na swój brzuch. i teraz pytanie, mogę być w ciąży? on mówi, że spoko. żebym się nie przejmowała, ale mam nieregularny cykl i boję się. tabltka 72 po wiąże się z tym, że wywołuje straszne spustoszenie w organiźmie i boję się i ciąży i zażycia tej tabletki. jakaś rada ?

Gość gość
Szansa jest. Bez gumki to żadne zabezpieczenie. Mniej więcej jaki masz dzien cyklu? Dni płodne?

Gość gnieodpowiedzialna
w grudniu dostałam 5tego. a teraz miesiączkę miałAM od 7mego do 10stycznia. zwykle mam ją co około 32 dni-34. ale nieregularność występuje . ;>

Gość gość
Tabletki to syf tylko kalendarzyk i guma reszta cholernie szkodzi ZDROWIU! Jest prawdopodobieństwo ciąży nawet pezry tabletkach szkodzący zdrowiu zachodzi się często w ciążę.

Gość gość
Wg mnie masz dni nieplodne, przed plodnymi. Szansa niewielka. Następnym razem uzyj gumek. Jak nie chcecie dzieci to się zabezpieczajcie.

Gość gnieodpowiedzialna
wiem, zawsze się zabezpieczamy ale po prostu stało się. takie rzeczy się niestety dzieją i człowiek jest mądry po szkodzie... myślisz, że niepłodne? też tak mi wyskoczyło w internetowym kalendarzu. ale ciul je tam wie. jezu, ale się męczę. nie wiem co teraz :(

Gość gość
Jesli masz minimum 32 to sa nieplodne, nie ma co się stresować, na stowke okres sie spozni, bo to zlosliwa bestia. W dzien owulacji masz 20% szans jak całkowicie sprzyjają warunki. Nie martw się:)

Gość gnieodpowiedzialna
tak. minimum 32 dni, raczej nigdy wcześniej nie przychodzi okres. kurde ale dylemat mam. tabletka jest okropna i nie chcę jej brać, z drugiej strony nie chcę dziecka ... trochę mnie pocieszyłaś/eś ale nigdy nic nie wiadomo ...

Gość gość
Gdybyś wpadła to graj w totka:p nie martw się nie jest łatwo zajść w gruncie rzeczy

Gość gnieodpowiedzialna
niby go wycofał z pochwy ale są też przecież plemniki w tym płynie przed wytryskiem. JEZU ! co za nieodpowiedzialność....;/ tylko, że z moim ''szczęściem'' to pewnie zajdę ;/

Gość gość
Te plemniki jedni mają drudzy nie. Wpadki ze stosunku przerywanego są ponieważ robią to dwa razy, a za drugim razem plemniki zostaja w cewce i są przenoszone.

Gość gość
16,34 racja