Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewaciapp

czy jestem w ciąży

Polecane posty

cześć, ponad 2 tygdonie temu kochałam się z moim chłopakiem, oczywiście było z zabezpieczeniem lecz w pewnym momencie zauważyliśmy że gumka nam się zsunęła i od razu przerwaliśmy czyli nie spuścił się we mnie. Lecz jak to ja, panikara żeby nawet jeśli by coś było poszłam 2 dni później po tabletkę dzień po (bez recepty), powinnam dostać ok tydzień temu okres lecz bardzo mocno się stresuje, dodam że bardzo często mi się spóźnia. Robiłam tydzień temu test ciążowy i wyszedł negatywny. jaką moge mieć pewność że test się nie pomylił?

Gość gość
- spoko... nie jesteś w ciąży...

Gość gość
Mi tez sie spoznia po tej tabletce juz tydzien... dwa testy, ktore zrobilam wyszly negatywne, jednak nadal sie stresuje :( dodam, ze stosunek rowniez mial miejsce 2 tyg temu

Gość gość
Tabletka PO działa tak, że n***********la twój organizm taką ilością hormonów symulujących JUŻ aktywną ciążę (która de fakto nie zostanie pokazana na tescie ciazowym), że okres moze sie spoznic. po za tym masz do tego predyspozycje + stres. Idz wlacz tv, poogladaj seriale. Nie przejmuj sie. A jak by jednak cos sie trafilo to mam nadzieje, ze przed uprawianiem seksu ze swoim chlopakiem mysleliscie o tym, ze seks = dziecko :)

Gość gość
Jest szansa, że testy w obu przypadkach dały fałszywy wynik i że któraś z nas może być w ciąży?