Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córeczka kuleczka

Polecane posty

Gość gość
Gosc 22.43 czytaj uwaznie maz nie jest nizszy 16 cm tylko wyzszy od niej o 56 cm Ta dziewczynka wazy 112 maz 104. Ona ma 11 lat on ponad 30

Gość gość
A dlaczego temat provo? Znam takie upasione dzieci i matki nie widzą w tym nic złego

Gość gość
Moja ma 2l3m wzrostu 98 i wagi 14. Jezu twoja wygląda jak potwór.bo to tak jakby moja wazyla dwa razy tyle. A moja jakas wychudzona nie jest. Powiedziałabym ze zgrabna.

Gość gość
moja corka ma 8 lat, wazy 32 kg, ma 130 cm wzrostu i wg pielęgniarki w szkole ma nadwagę. Tyle, ze nie widać tego po niej, nie jest chuda, a zbita i proporcjonalna, dużo jeździ na rowerze, teraz sanki. Mi się wydaje, ze to taka budowa i tyle, bo dziecko się nie opycha słodyczami i czipsami, pije wode. w szkole ma wf, basen i jeszcze jedna dodatkowa godzine zajec sportowych. Mój brat był taki jak ona jako dziecko, zbity, ale umięśniony raczej niż spasiony. Ja za to na odwrot, jako wcześniak zawsze miałam niedowagę i bylam malenka (wygladalam zawsze na 2 lata mlodsza). jadlam dużo i nie tylam.

Gość gość
Mysle ze z ta sytuacja życiową chodzi autorce o brak pieniędzy. Miałam taki okres kiedy nie miałam na nic. Po opłaceniu rachunków zostawało mi ok. 4 zl dziennie na jedzenie (śniadanie, obiad i kolacje) nie da się, nie? Nie miałam wtedy dziecka. Ale jedząc tanie jedzenie (czyli marnej jakości) w pól roku utyłam 30 kg. A jedząc normalnie, w miare zdrowo nigdy nie miałam problemów z nadwaga. Na szczęście udalo mi się zrzucić później. I teraz nie mam nadwagi. Dziecku bym nigdy tego gowna nie dala. Chociaż też wiem ze jak nie ma kasy to nie ma wyjścia.