Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jeszcze kiedys bedziemy razem skoro sie kochamy

Polecane posty

Gość gość

poznalismy sie 4 miesiace temu . po prostu zaczepil mnie na ulicy spytal o numer telefonu . ja bylam dwa tygodnie po rozstaniu ( znalazl sobie inna teraz jest zareczny ) z chlopakiem ktory duzo dla mnie znaczyl . bylam zrozpaczona i mialsam w sobie taka wiela ochote zemsty na plci przeciwnej . dlatego dalam mu numer i postanowilam zrobic mu nadzieje a potem po prostu zwjac . zaczelismy rozmawiac i spedzalismy na rozmowie godziny. dwa dni pozniej sie spotkalosmy i poclowalismy sie . nastepna randka byla juz trzy dni pozniej i wtedy przylapalam sie na tym ze mi sie podoba i sie jestem w ciagu zauroczenia sie w nim . Przerazilo mnie to kiedy to do mnie dotarlo i powiedzialam mu otwarcie nie angazuj sie bo ja nie zostaje . nie wywarlo to na nim zadnego wrazenia ale potem przez caly tydzien rozmawial ze mna jak by ze zdwojona sila . spotkalismy sie po raz trzeci i wtedy wiedzialam ze wcale nie chce z nim urywac kontaktu . zaczal sie nasz zwizek . mi bardzo ciezko bylo mu zaufac we wszystkim widzialam jakas pulapke ale z kazdym dniem bardziej mu ufalam . balam sie tylko jak zareaguje kiedy sie dowie ze ze wzgledow religijnych postanowilam ze sie z nikim nie przespie zanimsie nie zarecze . w koncu mu to powiedzialam i zareagowal bardzo dobrze . powiedzial zet zadko spotykane ale pikne i ze fakt to nie jest latwe szczegolnie dla niego ale chce ze mna byc ( zanim mnie poznal mnial kolezanki do lozka itp ) . z kazdym kolejnym dniem bardziej sie angarzowal i ewidac bylo ze staje sie dla niego waza . opowiedzial o mnie swoim kolega dziadka a nawed rodzicom. sprzedaje samochody wiec czesto wyjerzdza do innego miasta ( 800 km od naszego miasta ) do swoich rodzicow bo tam ma czesc samochodow i duza ilosc klientow . pisalismy mniej bo mnial duzo pracy sam sie tlumaczyl i mowil ze mu glupio ze poswieca mi malo uwagi . pewnego dnia sie zdenerwowalam i powiedzialam ze mam wrazenie ze teraz kidy zdobyl moje zaufanie i przywiazanie to sie juz nie stara . obiecal poprawe . nie zmienil nic 3 dni pozniej zrobilam taka sama akcje on byl wtedy u rodzicow . i tu dramat mowi ze chce czas do namyslu i nie wie czy ten zwizek ma sens . troche sie oddalilismy . mowil ze ma wrazenie ze nie jest tym ktorego mi potrzeba ze nie spelnia moch oczekiwan i ze nie chce mnie stracic . zerwal ze mna tlumaczac ze za duza roznica wieku sprawia ze mamy inne oczekiwania i mimo ze cos do mnie czuje i podjac ta decyzje jest mu bardzo ciezko to boji sie ze go zostawie bo bede za mloda zebny sie zaangarzowac bede chciala szalec i ze mamy inne oczekiwania ze on jest przyzwyczajony spac u swojej dziewczyny albo ona u niego jezdzic razem na wakacje kochac sie dzielic ze soba rozne rzeczy a ze mna to nie mozliwe bo sa moi rodzice chodze do szkoly itp. jaka byla mojsa reakcja poplakalsam sie ale w sumie mial troche racji zreszta nie moglam go do niczego zmuszac . napisalam mu ze rozumiem itp. potem pisalismy ze soba powiedzial ze nie chce mnie stracic potem ze chce jednak nam dac szanse . sama nie wiedzialam co myslec czulam sie jak na hustawce emocjonalnej codziennie mowil co innego lub nie odpisywal . zdalam sobie sprawe ze go kocham . zaczelam mu o tym mowic i ze z nim tesknie ze nie umiem z nim nie rozwawiac ze jest mi ciezko i ze tak strasznie go kocham ze nie chce byc z nikim innym . przypominalam o tym co mi mowil . reagowal chlodno . az ostatnio odpisal na moje zyczenia swiateczne zaczelismy rozmawiac jak kumple i zaproponowalam zebysmy sie zobaczyli .powiedzial " natalia nic pomiedzy nami nie bedzie " a ja mu powiedzialam ze wiem i ze dlugo mi zeszlo zeby to zrozumiec ale teraz juz wiem i niczego od ciebie nie chce . od zerwania mamy wiec kontatk obiecalismy sobie ze zawsze bedziemy jakis miec jak tylko zaczelismy ze soba chodzic . kilka dni temu powiedzial ze gdybym byla kolo niego to bym mnie tak polaskotal i ze lubi mnie laskotac . zbylam to jakims innym tematem . ale on drazyl temat powiedzial xze chcial by mnie zobaczyc ale boij sie i nie wie jak to bedzie . ja odpowiedzialam zartem po czym juz powazniej " nom pogadamy posmiejemy sie razem i tyle " i on wtedy powiedzial " ale ja jeszcze cos do ciebie czuje ale wiem ze to nie jest mozliwe wiec nom .." juz ie pamietam co na to odpowiedzialam w kazdym rzaie wypowiedz zakonczylam " gdybym ja miala 23 lata a ty 30 albo chociaz 19 i 26 wszystko bylo by inaczej " a on na to " nigdy cie nie zapomne jednak " a ja " ja ciebie tez nie zapomne wierz mi " jego odpowiedz " dziekuje . nom widzisz np w tym momecie moglbym cie pocalowac " co o tym myslicie ? czy jest szansa ze kiedys kiedy on juz nie bedzie chcial zyc z dnia na dzien a bardziej przemyslanie jak ja i kiedy juz bede miec te 19 czy 20 lat mozliwe bedzie ze do siebie wrocimy ? wazne jest wiedziec ze to nie jest tym osob ktore sie zakoc***a jakis romantyk itp wrecz przeciwnie ludzie postrzegaja go jako cwaniaka i szpanera ( jezdzi drgimi autami korzysta z zycia ) oraz wazne jest to ze ja jestem rocznik 99 a on 92 i on zawsze wiedzial ile mam lat oraz wspieral i motywowal do nauki a mne zawsze pociagali mnie faceci w jego wieku . wazne tez ze zawsze mnial do mnie szacunek nigdy mnie nie wyzwal i nie robil aluzji bym sie z nim przespala powiedziala bym wrecz ze bym w stosunku do mnie mega grzeczny tak ze nie ma tu mowy o tym ze chcial mnie wykorzystac itp.

Gość gość
prosze niech ktos sie wypowie

Gość gość
Jak chcesz rozwiać swoje wątpliwosci napisz do mojej wróżki Sofii . Ona Ci powie co ten facet czuje, co myśli i jaka przyszłość Cie z nim czeka. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
nie dzieki nie skorzystam

Gość gość
daj mi reke to ci powrurze :)

Gość gość
ej ja powaznie sie pytam

Gość gość
za długie do czytania.