Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariuszefb

Co o tym myślec?

Polecane posty

Gość Dariuszefb

Cześć :) Dziewczyny mam problem i potrzebuje Waszej pomocy :) Jakies 2-3 lat temu poznałem super dziewczynę, fajnie się nam rozmawiało. Gdy zapytałem czy nie chciałaby czegoś więcej niż przyjaźń powiedziała ze nie wie i czas pokaże.. Czas mijał a mnie friendzone wypalał więc po ciężkiej rozmowie doszliśmy do wniosku ze musimy zerwać kontakt. Ciężkie spojrzenia, próby unikania, a nawet udawanie ze nie istnieje (troszkę to dziwne bo cześć to chyba nic wielkiego) to wszystko co mnie spotykało z jej strony. Staliśmy się zupełnie obcymi dla siebie ludźmi. Jakis miesiac temu napisala jakby zupelnie inny czlowiek, chciala znowu nawiazac kontakt Jak mam to rozumiec? Nie chce kolejny raz cierpieć, "rozstaliśmy" sie i po jakims czasie pogodzilem sie z tym a ona znowu jest przy mnie...

Gość gość
myślę że ona wcześniej nie patrzała na ciebie tak jak ty na nią, może miała kogoś innego na oku i jej nie wyszło.. a może po prostu bała się bardziej zaangażować a ta przerwa uświadomiła ją w tym że jednak coś dla niej znaczysz? ciężko powiedzieć bo jej nie znam.

Gość Dariuszefb
Mijaja kolejne dni a "my" coraz wiecej rozmawiamy, chyba znowu poczułem to cos do niej :) Jest to bardzo wrazliwa osobka, powinienem poczekac na rozwój wypadków czy raczej zapytac wprost? Nie chce zeby sie sploszyla, zalezy mi na niej.