Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam z kim pogadac, jest mi zle. ktos moze ma ochote?

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyno on nie ma do ciebie szacunku sorry ale moim zdaniem jesli juz mu dawalas szanse to teraz tylko z grubej rury zostaw go bo zmarnujesz sobie zycie i dziecku.potem bedziesz tu pisala ze cie bije ma kochanke albo jeszcze cos nnego takie typki nigdy nie dorastaja

Gość gość
kto normalny robi sobie dziecko w wieku 20-22 lat w tych czasach? chciałaś - to masz. Może za 10-15 lat twój "chłopak" zmądrzeje, ale pewnie u boku innej baby. Wasz związek to pomyłka..

Gość gość
piszesz,ze od roku prowadzisz z nim wojne - dziecko ma 10 miesiecy - dlaczego sie na nie zdecydowaliście? Mozna było przewidziec , jak bedzie, wiec niestety, teraz trzeba to przełknąc i wychowac dziecko...

Gość gość
Nie potrzebuje komentarzy "chciała to masz" więc sobie darujcie

Gość gość
Wojny prowadzimy od ciazy.

Gość gość
Ja mam 23 lata i synka 1,5 roku . Wydaje mi się , że facet a raczej "chłopczyk" za młody jest na dziecko i chciał bardziej sobie " pochodzić " bez zobowiązań niż założyć rodzinę . Mój mąż też był za czasów młodości ( jest 12 lat starszy) takim chlopczykiem . Po 30 tce zmądrzał , choć do roku czasu mieliśmy kryzys bo już nim nie mogłam wytrzymać i na dodatek karmiłam piersią a każdy płacz małego był dla niego równoznaczny z głodem . Do roku czasu prawie samotnie wychowywałam dziecko . Mały podrósł , bawi się już i nieraz razem szaleją . Dużo pracy czeka jeszcze przede mną . Ja poczekałabym jeszcze z pół roku , o nic się nie czepiała , i znalazła wyjście awaryjne . Jak się nie zmieni to nie warto sobie życia marnować .