Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciąży będąc dziewica? Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam 17 lat i.jestem dziewica, bardzo się boję ze jestem ciąży wiec proszę potraktujcie mnie poważnie. Była.sytuacja ze byłam na majtkach i leginsach a chłopak na bokserkach. Wytarl o bokserki penisa z preejakulatu i obawiam się ze miał jakąś mała ilość na palcu zaczął mnie silnie i krótko masować po kroczu przez ubrania wiec raczej by się wszystko wytarlo i zaraz po tym włożył mi reke w majtki i przez 2 sekundy dotykał mi góry "ci pki" szybko zabrałam jego reke. Druga sytuacja miałam sperme na ręce i umylam ale nwm czy dokładnie, między czasie dotykałam dużo rzeczy i szłam przez mróz 500 m do domu i godzinę później włożyłam palca do pochwy w dzień bardzo plodny, boje się ze mogłam coś mieć na palcach. Kolejna sytuacja było gdy miałam sperme na palcach i umylam go ciepła woda i mydłem po godzinie ja doszłam i dotknęłam palcem pochwe, mogły być jeszcze plemniki? Jestem przestraszona bo wszystkie sytuacje były od początku stycznia i bolało mnie bardzo podbrzusze ale myślę że to było spowodowane zapaleniem pęcherza które podejrzewam brałam furagine i pomogło ale miałam dziwne uczucie w tym podbrzuszu, okres powinnam mieć 23-27 stycznia, dziś mi to uczucie w podbrzuszu przeszło a zaczęły jak zawsze przed okresem delikatnie bolec piersi.dziś tylko dziwne uczucie wróciło gdy zaczęłam myśleć o ciąży ale to nerwy.proszę o pomoc

Nie jesteś w ciąży. Idź zrób herbatę i sprawdź co ciekawego będzie wieczorem w telewizji. Żebyś zaszła w ciążę, musiałby ci włożyć kootasa do pochwy i wytrysnąć w środku.

Gość gość
Na necie różne teorie Słyszę, że podczas pettingu tez można zajść ale rzadziej :(

Gość gość
niepokalane poczecie!!!! :D

Gość gość
Gdyby tak łatwo zachodziło się w ciążę, wszystkie kobiety, non stop byłyby w ciąży i co gorsze - nie wiadomo z kim. :D

Gość gość
"dotknęłam palcen pochwę " :D :D Można zajść - jeśli wprowadzisz spermę do pochwy przypadkiem, BEZ MYCIA rąk i BEZ UBRAŃ :P A Ty raz opowiadasz o sytuacji gdzie przez ubrania się ciapaliście a w drugiej umyłaś ręce Wyluzu

Gość gość
No, po takich sztuczkach jakie tu opisujesz to jaknajbardziej mozesz byc w ciazy. Przeciez ty jestes dziewica tylko z nazwy tak jak wiekszosc Polek. Niby nie ru/cha/ne a jednak wszystkiego juz probowaly. Dziewice z odzysku.

Gość gość
Nie ma możliwości na ciążęm. Wyluzuj. Stres ci jeszcze opóźni okres i jeszcze bardziej będzies panikowac :p

Gość gość
No dziewicą to Ty już nie jesteś. Na pewno nie w sensie moralnym. Dlaczego wy dziewczyny wcale się nie szanujecie?!!

Gość gość
HAHAHAHAHAHA

Gość gość
Dziewica, bo mam błone dziewiczą, a petting robie ze swoim stalym chlopakiem, bo jakos jeszcze nie umiem sie przelamac. Wiec daruj sobie "dziewice z odzysku" ;)

Gość gość
nie rozumiem jak możecie nazwać tu ja, że sie nie szanuje. skoro ze swoim chlopakiem to robi a nie z byle kim ?

Gość gość
Popieram. Jeśli się kochają i są szczęśliwi to chyba nie ma mowy o "nieszanowaniu się" :)

Gość gość
Dziewictwo nie polega tylko na posiadaniu błony dziewiczej, ale braku inicjacji seksualnej. Jakiejkolwiek, a Ty z tego co piszesz, to jesteś nieprawdopodobnie wyuzdana. Ohyda!

Gość gość
Mężczyzna kochający kobietę, żeni się z nią. Proste.

Gość gość
Jak tylko obciagalas i anal to jestes dziewica w/g obowiazujacych norm. Dzis wszystkie tak maja. Takie czasy nastaly.

Gość gość
Ta jasne. Czasy, w których marchewkę uznaje się za owoc a Bęgowskiego za Annę Grodzką. Wg przyzwoitości zwykłej, ludzkiej, autorka nie jest dziewicą. To już prędzej, niewinna zgwałcona kobieta nią jest, ale nie ktoś tak zepsuty jak ona!

Gość asdsas
A dokładnie, ile czasu szłaś przez mróz i jaka była temperatura, bo to istotne. Plemniki zabija min -15 i przy 30 minutowym, szybkim marszu.

Gość gość
A po co sobie tak czesto wkladasz Palce

Gość gość
Otwórz książkę i poczytaj.

Gość gość
Z***biście! Urodzi kolejna dziewica niepokalana przez nikogo. Może się zacznie nowa religia? Bo chrześcijaństwo to już przeżytek :P

Gość gość
Zadałam pytanie by Uzyskać odpowiedzi a nie słuchać obraz na swój temat. Nie obchodzi mnie czy jestem dziewica czy nie, poprostu nie wkładał mi jeszcze penisa do pochwy bo bardzo się boję a z tego ze jestem z nim.blisko ani trochę się nie wstydzę bo kocham go najmocniej na świece. A radze spojrzeć w lustro! :-)

Gość gość
Po co zakładasz drugi taki sam wątek? Wypowiedzi z tamtego Ci nie wystarczyły? I chyba od tamtej pory sprawa już się wyjaśniła - albo ciocia przyjechała albo nie.

Gość gość
To juz bylo. Powinnaś przestać się macac z chłopakiem, jesteś niegotowa na cos takiego. Nie myślisz racjonalnie. To nie jest po to żeby cie obrazić. Poza tym masz 17 lat powinnaś chociaż trochę orientować się jak dochodzi do zapłodnienia

Gość gość
Mi tam co robisz zwisa. Nie jestem katoprawakiem. Ale też uważam, że nie jesteś na to gotowa - seks to zabawa dla osób świadomych jak to działa. Dokształć się, poczytaj trochę i jeśli nie jesteś gotowa na pełne konsekwencje nie rób tego. Obojętnie co koleżanki/chłopk będą gadać. PS. Petting nie musi się wiązać z babraniem się w s*****e ;) Polecam zadbanie trochę o warunki higieniczne a nie będziesz mieć takich wątpliwości

Gość gość
O matko ty na serio!!!!!?????

Gość gość
Normalnie ukamienujcie rozpustnicę głupie baby! A Wy wszystkie jesteście takie święte, że tak jedziecie po autorce? Może same się bzykacie z kim popadnie i oceniacie swoją miarą. Przecież autorka napisała wyraźnie, że ma stałego partnera, z którym łączy ją uczucie. A że jest jeszcze młoda, to się obawia, bo w necie rzeczywiście można różne teorie wyczytać. Niestety dzisiejsza młodzież zamiast do fachowych książek często szuka wiedzy w necie. Tylko umiecie obrażać. Jak nie potraficie odpowiedzieć, to po co zabieracie głos w dyskusji? Lepiej pilnujcie własnych pasów cnoty, żeby żaden narząd męski nie skalał Waszych czystych, nienaruszonych c***ek. Autorko, nie ma szans, nie jesteś w ciąży.

Gość gość
hahahahhahahahhahahahahahahaahahaahahaahhahahaaahaahhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Dziewica jakim cudem sobie wkłada palec do pochwy? Dziurawa ta dziewica coś jakby..No i po co dziewicy tam grzebać ? no i coś lipna ta "dziewiczosć " jak bohaterka co chwilę ocieka ejakulatem partnera ...

Gość gość
''Dziewica jakim cudem sobie wkłada palec do pochwy? Dziurawa ta dziewica coś jakby..No i po co dziewicy tam grzebać ?'' No i widac jaka wiedze o anatomii maja kafeteryjni promotorzy 'czystosci'. Wyciagajcie wnioski, dziewczeta, najwyrazniej najwieksi wielbiciele dziewictwa nie maja pojecia, na czym ono polega.