Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu namieszał mi w głowie

Polecane posty

Gość gość

Pisze tutaj, bo mam pewien problem, moze ktos posluzy rada ;) Spotkałam sie ze swoim bylym po ponad 2 miesiacach od rozstania. Bylismy para 3 lata, on zerwał ze mna, bo wedlug niego cos sie wypalilo. Pogadalismy dzis szczerze, dowiedzialam sie, ze spotykal sie z jakas dziewczyna, no ale jednym slowem im nie wyszlo. Podobno zakrecila mu w glowie i bardzo tego zaluje. Mowil ze dopiero teraz widzi ile stracil.. Szkoda ze tak pozno. Pytal sie czy chce wrocic do tego co bylo, ale powiedzialam ze nie wyobrazam sobie powrotu po tym jak mnie skrzywdzil. Ale tak naprawde dalej bardzo go kocham, kiedy go zobaczylam uczucia do niego odzyly znowu ze zdwojona sila. Mam metlik w glowie, piszemy ze soba po przyjacielsku co do tej pory nie bylo mozliwe i zapowiada sie ze niedlugo spotkamy sie znowu. Znow czuje motylki w brzuchu. Do tej pory spotkalam kilku facetow i kazdemu chodzilo o jedno, on jest inny, ciagle o nim mysle i czuje, ze nie spotkam wiecej nikogo wartosciowszego. Ale z drugiej strony nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki, boje sie i nie chce sie znow w nic angazowac. Czy mozna jakos poznac czy jestem tylko kolem zapasowym, czy jego slowa sa szczere? Kazdy popelnia bledy, naprawde jestem w stanie mu wybaczyc, ale stalam sie bardzo nieufna, jest sens?

Gość gośćEmilia
Lecz sie debilko psychiatrycznie.

Gość gość
Dziekuje ze slowa wsparcia.

Gość gość
To Twoja decyzja. Jeśli wrócisz i znowu się nie uda, będziesz cierpieć podwójnie i raczej jak sama napisałaś: "Do tej pory spotkalam kilku facetow i kazdemu chodzilo o jedno, on jest inny, ciagle o nim mysle i czuje, ze nie spotkam wiecej nikogo wartościowszego" Taki z niego wartościowy człowiek, że wolał Cię odrzucić, po czym spotykał się z kimś innym i mu nie wyszło, więc chce wrócić do Ciebie. Sama sobie odpowiedz na to pytanie. Pozdrawiam :)

Gość gość
Jeśli wrócisz to będziesz nieufna a jeśli nie wrócisz to będziesz zastanawiała się czy wrócić,czy spróbować jeszcze raz.W sumie to i tak już sama sobie odpowiedziałaś,tyle,że pytaniem. Jak nie zrobisz to i tak żle i tak niedobrze Miałam podobną sytuacje: ja nie pozwoliłam na powrót,nie żałuje tej decyzji

Gość gość
Nie wracaj!Nie dawaj temu członowi satysfakcji.Pukniecie się i znów Cię skrzywdzi.Warto się narażać na kolejną porażkę?Twoje życie,Ty decydujesz.

Gość motyl888
Twoje życie, Twoja sprawa. Pamiętaj, że on świetnie się bawił i miał Twoje uczucia w d....a teraz sobie przypomniał o Twoim istnieniu tylko dlatego, że go k.... swędzi a w pobliżu nie ma lepszych alternatyw. Pobaw się nim i kopnij w tyłek, on nie miał żadnych skrupułów ten "wartościowy człowiek". Szkoda mi Ciebie.

Gość gość
Czyli uwazacie, ze jesli facet raz zostawil zrobi to po raz kolejny?

Gość gość
Jeśli się obydwoje byliście w Sobie zakochani i tak zrobił to całkiem możliwe, że tak będzie.