Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

relacje damsko meskie

Polecane posty

Gość gość

Zauroczyłem sie w niewłaściwej kobiecie z ktora nie moge byc. Postanowilem podejsc do tematu na chlodno i odseparowac sie z tej relacji. Myslalem, ze bedzie lepiej, natomiast jest jeszcze gorzej. Urocze ulotne chwile pekly jak banka mydlana, teraz zostaly same pragnienia i checi ktore nakrecaja mnie jeszcze bardziej. Chcialbym zapomniec ale nie moge, chcialbym oczyscic sie z tych uczuc ale mycle coraz wiecej. Brak kontaktu z nia, brak patrzenia w jej oczy, cialo i dusze jest czyms co mnie przytlacza i rozbija. Jak zyc.

Gość gość
Zauroczenie powinno po kilku miesiącach przejść.

Gość gość
Kilka miesiecy meczarni. Rewelacja.

Gość gość
tęsknisz za nią 🖐️

Gość gość
Co to znaczy nie mogę z nią być? Ludzie sami często wymyślają sobie sztuczne przeszkody, które nimi tak naprawdę nie są

Gość gość
może to miłość? a nie zauroczenie..rozważ to...

Gość gość
Milosc czy zauroczenie, czy moze wieksza sympatia na ktora nie powinieniemsie zgodzic. Fakt faktem, ze byc razem nie mozemy. Jestem facet z krwi i kosci a rozczulam sie nad soba jak nastolatka. Chyba trzeba z rozpedu przywitac sie ze siana i zaczac zyc normalnie.

Gość gość
22.20...czyli niewiele dla Ciebie ...chyba ta kobieta znaczy

Gość gość
nie 'damsko meskie' tylko 'kobieco meskie'

Gość gość
Damskie czy kobiece bez roznicy. Istota jesttaka, ze nie sa to z pozoru latwe relacje. Niby dwoje ludzi,jednak z drugiej stronie tak zupełnie dwa inne swiaty i oczekiwania. Amplituda uczuc, nastrojow, porywow, wzlotow i upadkow. Po prostu zycie jak w Madrycie.

Gość gość
Dlaczego nie mozecie byc razem? Ja mam podobna sytuacje,wiec witaj w klubie. Tyle,ze jestem kobieta:). Mezczyzna jest zajety i chociaz wiem,ze sie mu podobam etc., to wiadomo, nie do ruszenia. Tez probuje na rozsadek, tlumaczyc sobie, udawac,ze go w ogole na swiecie nie ma. Niestety, jak piszesz, efekt jest odwrotny.

Gość gość
gość dziś Dlaczego nie mozecie byc razem? Ja mam podobna sytuacje,wiec witaj w klubie. Tyle,ze jestem kobietausmiech.gif . Mezczyzna jest zajety i chociaz wiem,ze sie mu podobam etc., to wiadomo, nie do ruszenia. Tez probuje na rozsadek, tlumaczyc sobie, udawac,ze go w ogole na swiecie nie ma. Niestety, jak piszesz, efekt jest odwrotny. To, ze jest zajety to nie oznacza, ze nie ejst nie do ruszenia. Jednak gdy zaczniesz "ruszac" temat bardzo szybko mozesz narobic sobie i jemu sporo problemow, wiec wiadomo, ze takie zachowania moga wplynac negatywnie na wasze relacje ( nawet pozniej czysto kolezenskie)

Gość gość
Jeśli jesteś żonaty/ona zamężna lub macie rodziny to rzeczywiście lepiej o niej zapomnij

Gość gość
Pisze przeciez,ze nie mam zamiaru:). Niektorych rzeczy sie nie robi. Ciezko jest, bo razem pracujemy.

Gość gość
Jeśli wywołuje w tobie tak silne emocje to nie skreślaj jej, czemu nie możesz być z nią?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Przede wszystkim wylacz gre wyobrazni. To nie jest proste ale przy odrobinie dobrej woli da sie to zrobic. A w kazdym razie mozna sie tego nauczyc. Skoro sie zauroczyles/zakochales to prawdopodobnie dalej o niej marzysz przed snem ? A wiesz , ze to sie potem przeklada na sen i utrwala w podswiadomosci ? Zacznij od myslenia o czyms innym. Marzyc o innej kobiecie. Przypomnij sobie jakies inne dziewczyny , ktore widziales , znales , ktore Ci sie podobaly. Albo poszukaj na necie foty. O ile dasz rade to wyobrazaj sobie tez inny rodzaj zblizen niz z byla. Nie wyleczy Cie to od razu ale po jakims czasie powinno przynie4sc ulge

Gość gość
Zuzanna Amelia Najgorsze są złudzenia, wyobrazenia, idealizowanie, fantazje. Mysli, mysli i jeszcze raz mysli. Rzucilem palenie, zmienilem diete, dbam o siebie, wygralem z innymi przeciwnosciami losu a z "myslami z ktorymi jestem sam na sam" nie potrafie wygrac.

Gość gość
spotykasz sie z nia obecnie? macie jakis kontakt? dlaczego nie mozecie byc razem? czasami to, co dzieje sie w naszych glowach jest najwieksza przeszkoda

Gość gość
Autorze mam podobnie jak Ty. Nie mogę przestać tęsknić za pewnym mężczyzną (ja jestem kobietą :-)). Trwa to już bardzo długo, parę lat. Obecnie już z tym uczuciem przestałam walczyć, bo to silniejsze ode mnie. Nawet nie widuje się z nim, ale to nic nie pomaga, marzę żeby zobaczyć go chociaż z daleka.

Będzie ci bardzo ciężko bez zmiany pracy. Sam wiem po sobie że moje życie się unormowało dopiero po urwaniu znajomości. Kiedy musieliśmy się widywać to raz byłem dla niej chamski a raz ulegałem uczuciom i byłem bardzo miły. To było chore

Gość smutna ona2
Ja mam to samo. Najgorsze jest to, że chyba zaczęłam za bardzo okazywać swoje zainteresowanie i mam odwrotny efekt - unika mnie i olewa więc też będę musiała się usunąć w cień i zapomnieć. Ale myślę o nim cały czas, przed snem i zaraz jak się obudzę:( cały czas,załamka. Marzę o bliskości ale jedyne co mam to złudzenia i nadzieja, którą muszę w sobie zabić.

zgadzam się że te złudzenia i wyidealizowany obraz kogoś są najgorsze

Gość gość
tak to już bywa, smutna rzeczywistość