Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redheeeeed

Rybko kocham cie mocno

Polecane posty

Gość redheeeeed

Nie mogę spać przez ciebie cały czas myślę o tobie a ty słońce taki nieokreślony Daje ci tak mocne sygnały a ty dalej nic mącisz mi w główce chyba cię kocham <3

Gość gość
kup sobie niebieska szklanke i postaw na dachu takiego znaku nie przeoczy

Gość gość
tylko paznokci nie połam koziołku :classic_cool:

Gość gość
gupia ci/pa! :classic_cool:

Gość redheeeeed
Hahaha świetny pomysł dzięki :P ale jak tu nie zgłupieć kiedy facet raz chce cie a potem udaje niezainteresowanego ech

Gość redheeeeed
Mówi się tzipa a koza to skąd się wzięła?

Gość gość
Zapomnij lepiej o tej rybce,sloncu czy jak tam mówisz facet niezdecydowany to pi z d a i kropka.

Gość gość
Nie kłam,że kochasz bo nie potrafisz. . .

Gość gość
jakie te sygnaly?

Gość gość
Prawda, kochać nie każdy umie i jest mu dane umieć. Tego nie można się nauczyć. KTOŚ kto często mówi, pisze, zapewnia, że kocha tak naprawdę oszukuje sam siebie. Żyje iluzją i swoim pragnieniem by kochać. Taki człowiek nie ma daru miłości. Ten dar przychodzi nie wiadomo kiedy jest cichy i wkrada się w serce człowieka. Kocha się wtedy sercem i czynami a nie mową.Kocha się za nic, bez żadnych warunków. Jeżeli stawiasz warunki to nie miłość. Nie widzisz wad, pragniesz dobra dla tego Kogoś lecz nie głosisz tego światu. Gdy patrzysz w oczy drugiego człowieka i raduje się serce i dusza - kochasz. Gdy z drugiej strony dzieje się to samo - można iść razem przez życie. Radość ze wspólnej drogi, I nie ma w tym pożądania, oczekiwania, lęku, zazdrości, prawa własności, prób dominacji, walki, udowadniania racji, fochów, wystawiania na próbę, zadawania bólu, poniżania, braku wartości, przekonywania drugiego, że zasługujemy na miłość. Na tym forum ludzie żartują z miłości. Smutne to lecz prawdziwe.

Gość gość
Pięknie napisane wyżej. Uważam że nie wszyscy tutaj żartują z miłości raczej pomaga im takie wyżalenie się komukolwiek.

Gość gość
10.27sama lepiej bym tego nie ujęła.s

Gość gość
Sisi, Ty zakładając jeden wątek za drugim, pisząc wiersze jak bardzo kochasz, nazywając go różnymi przydomkami, uważasz że kochasz prawdziwie , jak to bezgranicznie ,wręcz krzycząc na forum z bólu miłości. Jak to się ma to postu z 10:27? Ile w Tobie prawdy a ile kłamstwa? Współczuje V.

Gość gość
Czy nie jest tak ,że na siłę chcesz wyrwać się ze swojego piekiełka, zmanipulować i omotać swoją kłamliwą miłością upatrzoną ofiarę na tym forum?

Gość mirkamirka
Ja wiem ŚLEDZIKU, że kłamiesz. Masz siano we łbie, a w rozporku parę zbędnych centymetrów. Jednak to mięso , które tam posiadasz nigdy nie wpłynie na moją decyzję. A moja decyzja związana z tobą jest jednoznaczna: spierniczaj i nigdy nie zawracaj mi du/py sobą!!!!

Gość gość sisi
12 .56.o co Ci chodzi?Nie jestem zakłamana i nie czuję bólu.Nie wiem o jakim temacie mówisz?Do 11 tej byłam w pracy!

Gość gość
gość sisi - a w jakiej? :P

Gość gość sisi
..i na jakiej podstawie piszesz mi że chcę się wyrwać?Jest raczej wręcz przeciwnie.Zgodziłam się jedynie z tym wpisem bo idzie w parze z moimi przekonaniami i z moją naturą.Od dziecka mam takie poglądy.Swiat jest zły..zakłamany i interesowny,to dlatego chciałam pójsć do zakonu.Dziwne pytanie mi zadajesz.Nie znoszę ikładów i materialistycznego poglądu na życie.Zawsze byłam bezineresowna!i tylko takich ludzi wokół siebie toleruję!

Gość gość sisi
W jakiej?w terenie.