Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariuje chybaaa

Facet robi mi metlik w glowie

Polecane posty

Gość zwariuje chybaaa

Tak staram sie byc cierpliwa I wyrozumiala ale jak tak dalej pojdzie to sie wykoncze. Wyjechal na dwutygodniowe szkolenie za granice, owszem jest to sprawdzian dla naszego rocznego zwiazku. Nie trzymam go na uwiezi, nie jestem takim typem kobiety, mam zaufanie ale wiadomo dystans rowniez do takich wyjazdow. I przez caly tydzien fajnie odzywal sie w miare mozliwosc***isalismy to dzwonil, mowil ze tak bardzo teskni ze nie moze sie doczekac kiedy wroci. Wywnioskowalam z tego ze czuje sie tam troche samotny przez te kilka dni. Sam do mnie dzwonil. W piatek mowi ze ida na jakas kolacje wroci pozno. Wrocil nad ranem. No niewazne. W sobote rozmawialismy rano mowil ze udalo sie zalatwic bilety na mecz lokalnej druzyny, ze zrobi zdjecia I mi poprzesyla bardzo sie cieczyl. To bylo okolo 11, juz wiecej tego dnia sie do mnie nie odezwal. Bylo mi przykro nie powiem bo widzialam ze sie logowal na portale spolecznosciowe, na ktorych zamiescil owe zdjecia. W niedziele myslalam ze zadzwoni jak zawsze rano a napisal mi tylko krotkiego smsa jak sie miewam? Cos tam odpisalam a on juz nic nie napisal ani nie zadzwonil, wiec przez weekend kompletnie mu sie zmienilo zachowanie powiem nawet ze czuje sie olana I jest mi przykro bo ewidentnie dobrze sie bawi I jakos nagle o mnie zapomnial. Nie chce wyjsc na taka co robi zaraz wyrzuty ale jest mi przyrko. Jakbyscie sie zachowaly skoro facet nagle tak zmienia zachowanie?

Gość gość
A Ty do niego się odzywasz? Dlaczego skoro jesteście już w rocznym związku nie napiszesz czy nie zadzwonisz do niego sama? Nie rozumiem tego, przecież on sobie może pomyśleć to samo o Tobie że on dzwoni, on pisze a ty masz może go gdzieś bo sama nie próbujesz nawiązać kontaktu? On wyjechał jest daleko a ty się nawet nie zapytasz nie zainteresujesz jak minął mu dzień, mecz, wypad jak się czuje? Może na tych portalach gdy się zalogował dostał wiadomości od innych znajomych z pytaniem jak się miewa, co u niego a od Ciebie? Nic.. Cisza... tylko beznamiętne odpowiedzi na jego zapytanie jak ty się miewasz.

Gość gośćzycie
No cóż ewidentnie bardzo dobrze się bawi. Nie ma co teraz dramatyzować, ludzie tak maja, zapoznał nowych ludzi i jest teraz bardziej zaangażowany tamtym życiem niż Toba. Jak wróci to zapewne wszystko Ci opowie.

Gość petrusP
twój partner to bliźniak pewnie i pewnie nie potrafi się wyrwać z wspaniałości poznawania innych ludzi :)

Gość zwariuje chybaaa
Owszem pisalam do niego, to odpisywal po paru godzinach tak byle tylko odpisac wogole sie nawet nie interesowal co u mnie, wiadomo ze tez nie chcialam byc mega namolna pisac mu wiadomosci co piec minut, wiec dalam troche luzu. Sluchajcie dzis dzwonil I za chwile kobiecy glos go wola po imieniu rozbawionym glosem ze ma sie pospieszyc, pytam oo to co robicie dzisiaj, mowi ze dzis maja dzien wolny I ida z "ekipa" na miasto cos zjesc. No ok ale kurcze po tym jak widze ze zadziej do mnie pisze ewidentnie sie dobrze bawi. Smutno mi troche ze tak moze sie zmienic zachowanie, nie oczekuje zeby widzial na telefonie caly czas ale tez przez dwa dni praktycznie byl niedostepny

Gość gość
Bosz, ty taka kobieta bluszcz. Odpusc mu, zycz milej zabawy i czekaj jak wroci to ci wszystko napewno opowie. Strasznie przesadzasz, facet z nowymi ludzmi, pewnie caly czas cos robia i poprostu nie ma czasu do ciebie dzwonic, a przy ludziach pewnie nie chce na jakiegos pantofla wyjsc. Ogarnij sie!