Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1613

Jak ona to robi jak myślicie?

Polecane posty

Gość gość1613

Mam koleżankę niezbyt urodziwą, pulchną za to oczytaną i teoretycznie niby inteligentną (tylko nigdy nie zadaje się z inteligentnymi facetami tylko zawsze z mlodszymi i takimi srednio obytymi) która bardzo szybko zyskuje sobie sympatie facetów ba mało tego już po pierwszym spotkaniu piszą jej że się zakochali. Czy to w ogóle możliwe czy oni poprostu chcą ją wykorzystać? Żeby nie było że jestem zazdrosna napiszę, że ja jestem zajęta mam męża od 10 lat. Tylko tak mnie zastanawia tyle mlodych dziewczyn na kafe płacze że on sie nie odzywa itp. a tu moja znajoma dostaje smsy z wyznaniem wielkiej milosci i mase smsów już po pierwszym spotkaniu. Jest po rozwodzie jej były mąż już po 3 ech tygodniach wziął ślub. Jak ona to robi a ma 46 lat? Jak myślicie?

Gość gość
Też mam taką koleżankę wagi 130 kg.mimo tego potrafi tak omotać faceta że świata za nią nie widzi.z tego co widziałam to rozmawia na tematy męskie,dużo żartuje,śmieje się,ma taki sposób bycia że lepią się do niej jak muchy do lepa.

Gość gość
Stare jesteście i sobie coś wkręcacie, jak i te wasze koleżanki. Kobiety po 40-tce, grube, nie są ponętne, nawet, jak są oczytane. Takimi można się pobawić, potrenować na nich ale na kandydatkę do związku wybiera się ZAWSZE młodsze. Zapamiętajcie to, lachony!!!!

Gość gość1613
Ja jestem mlodsza. I nic sobie nie wkrecam widze na wlasne oczy co ona z tymi mlodszymi robi.

Gość gość
gość dziś A gdzie autorka napisala ,ze Ci faceci sa mlodzi ? Jak sa w jej wieku lub starsi to nie szukaja mlodszych tylko rowiesnice. Trochę kultury chamska istoto.

Gość gość
ta, jasne. jesteś pod jej łóżkiem albo jesteś tą grubą, wstrętną magierą, reklamujesz swoją otyłość jako pozytyw, tyle, że głupców nie sieją i większość facetów, grubych się brzydzi.pogadać można, ale być z taką, porażka!

Gość gość
8:51 - A gdzie ja napisałem, "że faceci są młodzi"? Tworzysz i tak zacięta jesteś megiero w tych wyznaniach, że już tłuszcz zalewa ci oczy i widzisz tylko to, co chcesz widzieć. "Jak sa w jej wieku lub starsi to nie szukaja mlodszych tylko rowiesnice. Trochę kultury chamska istoto." - ta, zapewne w twojej wyobraźni. O kulturze z tobą dyskutować nie będę bo od wczoraj piszesz co ci ślina na język przyniesie. :classic_cool:

Gość gość1613
Tak sie składa że ze wszystkimi mnie zapoznaje osobiście. Każdy z nich z którym była przyjezdzał do niej. Pokazuje mi smsy jakie ładne do niej piszà no i się widać nie kryją sie z okazywaniem jej uczuć przy innych publicznie. Oczywiscie nie mam tu na mysli mlodszych w sensie 20-25 tylko 30-40. Nie wiem jak ona to robi a moze oni widzą w niej jakis interes?

Gość gość
Jestes kretyn i nic wiecej , piszesz aby sobie popisac bo jestes uzalezniony od kafe jak wchodzisz codziennie.

Gość gość1613
Chodzi o to ze patrzac na tematy kafeteryjne młodych kobiet często spotyka siè tamety typu "on siè nie odzywa" " nie pisze" spotukamy sie "raz w tygodniu" a u mojej kolezanki to az szok non stop smsy non stop telefony. Wiem tylko jedno ma twarde zasady i nie ulega presji facetów. Jest juz starsza wiec ma pewne przyzwyczajenia, naleciałości i pod zadnym pozorem ich nie zmienia, nie stara sie przypodobac moze to ich w niej kręci.

Gość gość
albo ma typ urody na jaki faceci lecą, np. niebieskie oczy i do tego dopasowane włosy, albo stosuje jakieś psychologiczne zagrywki. są też faceci którym wszystkie dają, a niekoniecznie muszą być przystojniakami z kaloryferem.

Gość gość
Jak sama napisałaś jest to kobieta inteligentna a wiec doskonale wie gdzie i w co uderzyć. Jest zapewne do tego niezalezna i z charakterem i nie ulega kazdemu facetowi. Takie kobiety zawsze będą miały powodzenie bo o takich jak ona mówi się, że mają to " coś ".

Gość gość
"oczytaną i teoretycznie niby inteligentną" - buhahahahaha, umieram buhahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!! :P