Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moją dziewczyną pół roku. Bywało różnie , ostatnio często się klocilismy , zazwyczaj były to kłótnie o nic ważnego , o to że powiedziała że sie dzisiaj nie zobaczymy bo źle się czuje , a pojechała na obiad z moją kuzynka. O to że nie przyjdzie wogole na przerwach ( ta sama szkoła ) , o to że Nie pokazuje że jej zależy. Klocimy się bardzo często o byle co , ale głównie gdy piszemy. Kiedy się widzimy , rozmawiamy , calujemy wszystko jest dobrze. Kiedy piszemy już nie. Nie pokazuje że jej na mnie zależy , mówi że mnie kocha , ale tego nie okazuje , twierdzi że to przez depresję , będzie chodzić do psychologa Ale sama stwierdziła najpierw że to zmieni a potem że Nie. Stwierdziliśmy że się rozstaniemy , mówi że mnie kocha , o rozstaniu mówi " niestety" Ale wogole tego nie okazuje. Mnie to też boli a ona mówi że Nie potrafi przez depresję. Kocham ją naprawdę ale klocimy się o byle co i nie potrafi pokazać że mnie kocha ? Powiedziala ze mnie kocha i to wystarczy i ze nie musi tego okazywac. Ja ja naprawde kocham i tęsknię Ale nie wiem czy to ma sens . Czy nie odpuścić . Powiedziała ze po mnie będzie pustka . Ja już sam nie wiem .. Co zrobić? Odpuścić i zerwać ? Czy ratować ten związek?

Gość gość
porozmawiaj z nią szczerze i sam podejmij decyzję

Gość gość
Zerwij z nią, niech nią to trochę wstrząśnie. I zaraz skończy się ta niby "depresja". Lala ma trochę przewrócone w głowie i cię nie szanuje. Przyda jej się mała lekcja.