Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violka51

Histerektomia

Polecane posty

Gość Violka51

Witam cieplutko:)Super Linia w moim zyciu jest od zawsze kiedy pamietam ,8 lat wczesniej wspolpracowalam z miesiecznikiem ktore go uwazam za FENOMEN na polskim rynku. Obecnie mieszkam w Wielkiej Brytanii jednak sledze wszystko co dotyczy miesiecznika i klubow SL. Obecnie mam 51 lat, pol Roku temu przesylam HISTEREKTOMIE( usiniecie macicy,jajnikow I szyjki)traumatyczne przezycie by najmiej dla mnie.Zawsze sprawa fizycznie uprawiajaca fintness I sport,dab jack o sylwetke po operacji z kaplikacjami przytylam ok.15 kg dla mnie SZOK.Takiej wagi nie mialam z parawie 15 lat I teraz walcze o kazdy kg. W ostatnim czasie przeczytalam w Super Linii onlei o diecie wg grupy krwi ktore stosuje od 2 tygodni wspomagam sie zielonym jecznmieniem. Lekarz pozwolil mi tylko na basen ,chodzenie I pilates. Puki co nie moge chodzic wiecej jak do godziny ,na basen boje sie isc zeby nie zlapac infekcji . Trudno mi po tym wszystkim zlapac stabinty grun I motywacje.Rekonwalestencja jest Bardzo dluga mam wrazenie ze zaczynam zycie od nowa..Lekarz zabronil mi tak ciezko pracowac jak pracowalam. Pytam jak zyc , prosze wykazac mi droge .......te ograniczenia zyciowe wprowadzaja mnie momentai w apatie zeby nie powiedziec depresje.Rodzina caly czas mnie wspiera I uwazaja ze jest wszystko dobrze I ze najwazniejsze ze zyje.........ale coz to za zycie dla osoby pelnej pasji I energi zyciowej.

Gość gość
menopauza i tyle musisz jeść mniej i więcej się ruszać

Gość Violka51
Dziekuje za odpowiedz:)tak tez robie .Chcialabym cos wiecej ze soba zrobic jednak pisze mi Pani ze po 2 latach poszla na jogging masakra. Interesuje mnie czy sa Panie o podobnej historii z podobnym problemem. Pozdrawiam milego dnia