Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luli22224

DLA DZIEWIC

Polecane posty

Gość Luli22224

Przed stosunkiem słyszałam rózne teorie na temat "pierwszego razu:: że przebijanie błony boli, że jest krew. Potem poczytałam fachowe pisma, rozmawiała z lekarzem i dowiedziałam się ze to nie przebijanie błony boli, tylko brak nawilżenia i spięcie. spróbowałam i po za lekkim dyskomfortem na początku nie odczuła bólu, nie było również krwi. A później równiez zdarzał sie ten dyskomfort. Wniosek: możesz czuć ból, dyskomfort nawet za 50 razem. Grunt to dobrze się nawilżyc, a nic nie będzie Cie boleć. I oczywiście nastawienie. nie słuchaj koleżanek. Kobiety często histeryzuja i wyolbrzymiają pewne sprawy...

Gość gość
nie zgadzam się z tobą każda kobieta ma inną błonę dziewiczą, są takie które mają jedynie pierścień wokół ścianek pochwy (penis wtedy bez trudu wniknie do pochwy) i takie kobiety które mają gruby fałd skóry, który trudno spenetrować penisem poczytaj trochę zanim wypowiesz się w temacie

Gość gość
Ja to za pierwszym razem wogóle nie miałam problemów. Domyślam się że moja błona dziewicza poszła w niepamięć podczas szpagatów w szkole średniej, bo nie było żadnej bariery. Ale moja koleżanka mówiła że sie męczyła przynajmniej z tydzień po.

Gość gość
Zależy też od chłopa jak odwaznie w nią wnika.

Gość gość
Boli też "rozepchanie" nieużywanych mięśni.

Gość Luli22224
gość wczoraj Douczyłam się. Dlatego warto przed "pierwszym razem" pójsc do ginekologa. Gdy błona jest za gruba trzeba ją przeciąć chirurgicznie...to chyba lepsze niz późniejsze problemy....

Gość gość
Trzeba cwiczyć nogi,aby zrobić odpowiednią pozycję i wtedy jeden posów i błona przebita.W czasie pierwszego razu trzeba pod pupę podłożyć poduszkę,aby naprężyć błonę i przygotować ją do przebicia.

Gość gość
dziewczynka zalozyla temat i udziela porad , z zerowa wiedza

Gość Luli22224
gość 2016.01.19 Dziewczynka zalożyla temat i udziela porad , z zerowa wiedza A jaką Ty wiedze posiadasz?Pochwal się... Każdy ginekolog Ci powie że u większości kobiet przebijanie błony przebiega bez problemu, ponieważ WIĘKOŚCI kobiet ma otwór w błonie. Większy dyskomfort sprawia podczas stosunku suchość pochwy,lub nie przystosowane mięśnie... Ale na to akurat da się zaradzić...

Gość gość
ja jak nie mam nic madrego do napiania to nie zakladam tematu , kazda dziewczyna ma inna blone .

Gość gość
gość 2016.01.27 ja jak nie mam nic madrego do napiania to nie zakladam tematu , kazda dziewczyna ma inna blone . To nie jest tylko kwestia błony, a raczej budowy pochwy. To stereotyp w większości przypadków. Przestań czytać bravo i tee mądrości na forum,a zacznij czytać fachowe pismo i pytaj fachowców...

Gość bajka o jabłonce
Miałam ci ja-błonkę. ;)

Gość gość
04,41 brawo to ty czytasz , ekspertko od przerywania blony, i jestes naprawde tak ograniczona ze nie rozumiesz ze kazda kobieta jest inna , no ale dalej popisuj sie na kafe