Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wasi rodzice zachowuja sie wobec siebie po 20,30, 40 latach malzenstwa

Polecane posty

Gość gość

?kochaja się jeszcze?

Gość gość
moi rodzice przezyli ze soba prawie 60 lat, bywalo roznie , zwlaszca na poczatku,choc nie kłocili sie, ale troche niepodobne charaktery, jednak pod koniec byli cudownie zgodni i kochajacy. Babcia z dziadkiem przezyli ponad 60 lat, do konca byli o siebie zazdrosni, zalezalo im na sobie.

Gość gość
rodzice 39l. po ślubie, a tato wciąż podchodzi do mamy i mówi: Ania ja cie kocham :) lubię patrzeć jak sobie okazują uczucia

Gość gość
moi są w separacji, ale mojego męża rodzice są po 50 latach małżeństwa i jest tak, że teściowa opiekuje się swoim schorowanym mężem i matwi się o niego. Jak przywieźliśmy go do domu ze szpitala widziałam jak chcieli się przywitać, dali sobie buziaka sponatnicznie. Nie widać u nich na codzień wielkiej miłości, zdarza się, że narzekają na siebie, ale widać troskę teściowej, a teść nie lubi jak teściowa gdzieś wychodzi. Z tego co mi mówił maż, jego tata zawsze mówił, że kocha mamę. Dlatego mój maż twierdzi, że nie przestaniemy się kochać, bo niby dlaczego, a ja mam inny przykład i często boję się, że u nas kiedyś skończy się związek.