Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tu macie ryja do innych matek że kp,mm,cc, sn,za stara,za młoda na dziecko a....

Polecane posty

Gość gość

a realu jesteście potulne jak myszy pod miotłą :O Takie jesteście bardzo szczęśliwe, radosne, to skąd ten jad i frustracja, którą wylewacie na inne matki, które postępują inaczej niż wy? Guzik jesteście szczęśliwe, i prawda jest taka, że takie macie skopane życie adekwatne do tego, jak bardzo chcecie dokopać innej kobicie na forum. Im bardziej wylewacie jad, tym bardziej wiadomo, że wasze życie to pasmo frustracji i nieszczęścia. Teraz możecie się powyzywać, tyle waszego szczęścia, że na forum dokopiecie innych innym, a potem potulnie wrócicie do swego marnego życia. W realu żadna z was nie podeszłabym do kobiety, która ma odmienne zdanie i inaczej wychowuje dziecko niż wy. Takie z was chojraczki, że koń by sie uśmiał [cześć]

Gość krnąbrna hybryda
anonimowość daje im odwagę, ale rynsztokiem i tak od nich wali ;) kiedyś tu było lepiej, bo trzeba było mieć nick, a teraz piszą z gościa i myślą, że kozaczki

Gość gość
masz rację! Zauważyłam że spełnione i spokojne kobiety nie plują jadem

Gość gość
Masz rację! S****wa a takie mądre buhaha,ludzie mają większe problemy i tragedię,a te larwy rywalizują między sobą!

Gość gość2529
W końcu ktoś napisał prawdę :) też się przyłączam do popierających...

Gość gość
na pewno autorka jest szczęśliwa i spełniona :D

Gość gość
wlasnie :D tryska szczesciem i spelnieniem :D

Gość gość
a ty czym tryskasz? zmij jadem/?:D

Gość gość
Poczytajcie wątek o mamach karmiących piersią kilka lat, tam widać kulturę i szacunek do drugiego człowieka.

Gość gość
tu autorka, wyobraź sobie, że jestem szczęśliwa i nigdy nikogo nie wyzwałam, za to mnie tutaj wielokrotnie za odmiennej zdanie wyzwała rzekomo "szczęśliwa" mamusia. Tyle epitetów pod moim adresem nigdy nie słyszałam. Natomiast w realu ani jedna kobieta nigdy nie podeszła do mnie, żeby mi powiedzieć takie rzeczy jakie tu przeczytałam. O czym to świadczy?

Gość gość
szczerze? gdybyś była szczęśliwa, to inaczej napisałabyś pierwszy post, tyle w tym temacie

Gość gość
nie muszę ci nic udowadniać, swoje wiem :) pierwszy post - puściły mi pierwszy raz nerwy na wyzwiska, jednakże nie uzyłam wulgaryzmów i nikogo personalnie nie wyzwałam, tak jak mnie wyzwano, od krów, macior - to łagodniejsze określenia

Gość gość
A Ty z 14.28 nie czaisz sensu tego tematu. Tyle w temacie.

Gość gość
wystarczy, że ty czaisz

Gość gość
gość dziś na pewno autorka jest szczęśliwa i spełniona smiech.gif gość dziś wlasnie smiech.gif tryska szczesciem i spelnieniem smiech.gif Zgłoś gość dziś a ty czym tryskasz? zmij jadem/?smiech.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx to pewnie te co tak najbardziej szczękają w tematach karmienia, cesarek, wieku starań :D :P

Gość gość
napisałam o 14.13 i wyobraź sobie, że miałam cc, karmiłam mieszanie, a teraz mm i guzik mnie obchodzi kto się w jakim wieku stara

Gość gość
AUTORKO 100% RACJI!!!!

Gość gość
Ja niestety nie tylko tutaj się spotykam z jadowitymi komentarzami. Miałam znajoma co ciągle mi wytykała ze za młoda jestem na dziecko a mam 21 lat a teraz sama jest w ciąży :P a jest młodsza ode mnie.

Gość gość
gość dziś ale szczekać tu przyszłaś? :D szczęście, że boki zrywać :P

Gość gość
właśnie ktoś, kto pisze o szczekaniu pokazuje swój poziom i kultury i szczęścia :)

Gość gość
Szczerze mówiąc to czasem mnie przerażają te okrutne wypowiedzi bo mam świadomość ze jestem otoczona przez tak wulgarnych ludzi. NP wczoraj dziewczyna napisała pytanie o karmieniu dziecka a pod spodem czytamy komentarze "bylo nóg nie rozkładać" albo "bylo się nie puszczać". To chyba jedyne forum na ktorym sa takie chamy.

Gość gość
10/10 ! brawo

Gość gość2529
Chamy są wszędzie tylko te w realu mają jeszcze odrobinę ogłady, bo boją się realnej konfrontacji i są realną jednostką ludzką, a w necie jest bezosobowość i każdy prostak ma swój własny nick. Te zarejestrowane na innych forach liczą się z banem, więc nawijają makaron, piszą dosadnie ale w miarę kulturalnie oczywiście są wyjątki takie jak dobrze nam znany prawiczek, a te niezarejestrowane już takich hamulców nie mają, tu są najlepsze przykłady chamstwa i trolowania. Jeszcze gimbazę jestem w stanie zrozumieć, ale dorosłego +25 który ma już swoją rodzinę, zrozumieć nie mogę.

Gość gość
a mnie zastanawia jedno- skoro wam się tu tak nie podoba, jest tak wulgarnie i fatalnie, to po co tu wchodzicie? Rozumiem, że raz można z ciekawości, ale ktoś, kto wchodzi tu po raz kolejny doskonale zna specyfikę tego forum, więc po co to larum?

Gość gość
A autorka taka szczęśliwa, że aż musiała założyć temat o tych nieszczęśliwych hahahaha gdybyś była taka happy, to miałabys gdzieś opinie anonimowych bab z durnego forum. Ty wszystko co ktoś tu napisze bierzesz do siebie? Wykonczysz się dziewucho. Ja tu wchodzę tylko po to żeby porobić sobie jaja z ludzi. Piszę co mi ślina na język przyniesie, aczkolwiek bez wulgaryzmów. Chyba jesteś tu od niedawna.... gdybyś była taka szczęśliwa jak piszesz, to zlałabys to co ktoś tu do Ciebie napisal, zamknelabys kafe i żyła swoim szczęśliwym życiem. Natomiast ty jak dzieciak w piaskownicy musisz się poskarżyć, bo ten powiedzial to, a ten tamto.

Gość gość
Ty, autoreczko, ale ten RYJ w tytule to szczyt kultury....fiu fiu kulturalna mamusiu

Gość gość
15:40 to słownictwo jest z jej szczęścia :D:D

Gość gość
RYJ przy waszych epitetach rodem z rynsztoka to wręcz komplement :)

Gość gość
Autorka widze nie lepsza...

Gość gość
Bo łona łod starego od tylu lat słyszy ryj, że już w końcu uwierzyła, ze to komplement i dla niej to pełnia SZCZĘŚCIA :D