Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie przejął się koszem tzn ze nie kochał ?

Polecane posty

Gość gość

Kumplowalam się z chłopakiem około pół roku. Po tym czasie zaczęłam się z kimś spotykać (wcześniej byłam wolna a z ww.kolega relacje były czysto koleżeńskie ) i wtedy on wybuchł, był zazdrosny. Wyznał mi miłość, dałam mu kosza. Po tym nie szukał kontaktu, jeśli ze mną rozmawiał to na neutralne tematy i wtedy kiedy musiał(studiujemy razem) czasami zerkal, a w oczach miał coś dziwnego, jakby chciał mnie zabić. Chodził czerwony, trochę wkurzony( musiało go to jakoś zabolec bo to nie jest typ faceta- sciemniacza, a dodatkowo potrafi zachować kamienna twarz, tutaj średnio mu to wychodzilo) mówił że niby mnie tak strasznie kocha itd. Nie potraktowałam tego poważnie.. i chyba słusznie, bo niemal od razu myślał o innych i szukał okazji do podrywu ale chyba zabraklo mu odwagi ;) Skoro nie kochał to skąd te emocje ?

Gość gość
Większe są jednak twoje. Koszem każdy się trochę przejmuje, ale to kiedyś przechodzi. Ty, masz manię ubarwiania zdarzeń i pewnie nie raz zasłużysz by to ciebie ktoś kopnął SOLIDNIE w grube, obwisłe du/psko!

Gość gość
Dupsko, jak to okreslilas/es mam szczuplutkie :) emocji tez nie ma we mnie żadnych. Pytam z ciekawości, czy raczej zainteresowania psychologia. Chyba ktoś Ci właśnie dał kosza, bo takai niewyzyta/y:)

Gość gość
Nic nie ubarwiam, mówię tudziez piszd jak było ;)

Gość gość
A co miał zrobić? Płaszczyć się przed Tobą? Facet wyznał Ci miłość(!), dostał kosza, zdajesz sobie sprawę jak to boli? Nie jesteś księżniczką, żeby za Tobą biegać.

Gość gość
a co miał zrobić ? Błagać na kolanach ? Pisać ? Stać w deszczu i śpiewać serenady pod Twoim oknem. przecież mu dałaś odpowiedź jasną i ją przyjął ją. Pewnie nie jest mu przyjemnie, ale takie życie. Porażki każdy rozpamiętuje w ciszy i samotności. Ludzie z honorem nie obnoszą się ze swoimi cierpieniami po świecie i nie ogłaszają w gazetach, jac y są nieszczęśliwi. . Gdyby się zaczął płaszczyć, kopnęłabyś go jeszcze mocniej i wyśmiała, a tak przynajmniej Ty się przejmujesz, czemu on się nie przejmuje :P

Gość gość
po co tej gówniarze odpisywać?