Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy :(

Polecane posty

Gość gość

Hej. Moja sytuacja wygląda tak, że jestem strasznie zazdrosna o byłą mojego chłopaka... Nie wiem już jak sobie z tym poradzić... oczywiście duszę to wszystko w sobie, nie mówię nic o niej, nie pytam, jej nawet nie ma już ponoć w jego życiu, ale ja się boje, że on nadal cos do niej czuje, ze spotyka się z nią na boku... Jestem strasznie przeczulona na tym punkcie. Nawet sprawdzam cały czas jej profile na portalach społecznościowych, patrzę czy jest ładniejsza, próbuje sobie ją wyobrazić na żywo, no chora akcja.. Nawet posunęłam się do szperania w telefonie i komputerze mojego chłopaka, bo mam taką schizę. Dodam, że on parę razy już mnie okłamał i bardzo dobrze się ukrywa i też dlatego jestem taka rozdrażniona...

Gość gość
po co sie zadręczasz,teraz jest z Tobą a nie z nią. Grzebanie w czyichś rzeczach jest chamskie :O uważaj bo to co Ty robisz może rozwalić wasz związek

Gość gość
Coś może w tym być... Ile macie lat, oni od dawna nie są razem? A Wy jaki macie staż?

Gość gość
Jestem była z którą chłopak zdradza obecną więc nie piszcie dziewczynie, że nie ma podstaw do zazdrości bo wszystko jest możliwe.

Gość olkazet
Tylko, co da taka zazdrość, jak się ma lowelasa, to trzeba przywyknąć, że będzie latał nie tylko za byłymi, ale za wszystkimi, których nie zna obecna. Zmień faceta bo nikt nie jest wart tego, żeby żyć w ciągłym napięciu i niepewności co do jego wierności. Jak wybierasz, tak masz. To przykre, ale niestety prawdziwe.

tacy się nie zmieniają.. jak zdradzał już wcześniej to będzie to robił dalej tylko będzie miał coraz lepsze wymówki..

Gość gość
Autorko jesteś?

Gość gość
Cześć Agnieszka.

Gość gość
Zdradza cie, rzuć go.