Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Mam motyle w brzuchu, jak pomyślę,

Polecane posty

że niedlugo bede miala koazje sie z nim spotkac. Z drugiej jednak strony, nie wiem czy znow probowac,czyli wchodzic drugi raz do tej samej rzeki. Moze po prostu, kompletnie zdystansowac swoje mysli o Nim i ukladac sobie zycie bez uwzgledniania Go w nim. Chyba nikogo nie ma, ale juz sama nie wiem...:( jak zwykle nic juz nie wiem.

Ekscytuje sie na sama mysl, ale faktycznie moze trzeba myslec trzezwo, albo isc na zywiol i po prostu nie planowac****atrzec jak sytuacja sie rozwija. Mam problem. Za duzo mysle i jestem b niezdecydowana, przeszkadza mi to strasznie w zyciu...

Przez moje wahanie i niezdecydowanie i blokade w glowie zwiazkowa. Boje sie bliskich relacji, coraz wiekszego przywiazania. Nie chce Go wodzic za nos i siebie rozstrajac. Sama nie wiem, mam z tym problem, z drugiej strony potrzebuje bliskosci mezczyzny..:(

Przywiazalismy sie do siebie oboje, wszystko pieknie ladnie, ale ja uwazam ze nikt mnie i tak nie zrozumie i nie rozumie co sie dzieje w moim wnetrzu przez rozne zranienia. Pozniej probuje sie odciac kiedy relacja sie zaciesnia, i tak w kolko. Mam problem jednym slowem.

jeśli tobie na nim zależy, jeśli nie zdradzał cie wcześniej i rozstaliście się bo ty tak chciałaś, to porozmawiaj z nim o twoich wahaniach, powiedz mu wszystko, jeśli naprawdę mu na tobie zależy to cie wysłucha i będzie chciał ci pomoc

Gość gość
Levviatanek👄:D

Gość gość
a ty tzipo nadal jojczysz:o x zaden normalny facet cie nie zechce dlatego, bo masz paskudny charakter, zrozum to i skoncz z tym mialczeniem na forum:o :D

Gość szkielety
z węgla wody i cyklonu b :) 48120965739E U ;

Gość gość
też bym chciała zobaczyć moją miłość, ale nie wolno mi, bo oboje zajęci jesteśmy i musimy się unikać, dla dobra sprawy :( jedni nie mogą znaleźć nic, drudzy znajdują w złym czasie i muszą odpuścić :( takie życie

żyć całe życie z kimś kogo się nie kocha, kto nie sprawia że się uśmiechasz też nie jest wyjściem, chociaż wiele osób wybiera takie życie dla dobra dzieci... niby dla ich dobra..

Albo te milosne sprawy sa porabane albo i ja i milosne sprawy. Kto to wymyslil?

Gość gość
gość dziś Mam tak samo dokładnie tak jest... miłość przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie i często powoduje masę cierpienia...

Gość gość
nic się nie ułoży...życie weryfikuje "miłość"

Nie wiem, jak sie zachowam, co sie bedzie ze mna w srodku dzialo jak go zobacze i spojrze mu w oczy. Moze naprawde nie bede o tym myslec, postaram sie i zostawie losowi, spontanowi...

Gość gość
ale jak?