Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niquitin mini opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was stosuje niquitin mini? Jakieś opinie? to działa?

Gość gość
a to nie jest ten sam producent? Ja widziałam kilka razy reklamę i myślałam że to to samo

Gość gość
A jak ta hipnoza działa? Czy cena jest niższa niż tego Niquitin mini??

Gość gość
Ja tam nie polecam brać żadnych tabletek na rzucanie palenia... tak naprawdę silna wola was ratuje bo tabletki to chwilowa ulga od potrzeby palenia

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
tutaj na forum sa opinie osób, które korzystały z hipnozy na rzucanie palenia i jak widać bardzo pozytywnie oceniają nie tylko sesje hipnozy ale i dzięki nagraniom hipnozy.

Gość gość
Mnie hipnoza pomogła - nie palę już 9 miesięcy :)

Gość gość
No jeśli macie brać jakieś tabletki typu Niquitin mini to na pewno skuteczniejsza okaże się ta hipnoza - potwierdzona naukowo, wysoki odsetek skuteczności - trwałe efekty.

Gość gość
NIe wiem jak w przypadku tych tabletek ale wiekszość z tych środków ma nikotynę i ogranicza palenie a nie pomaga rzucać...

Gość gość
Hipnoza to jedna z najskuteczniejszych metod na rzucanie palenia - ja sam rzuciłem palenie właśnie dzięki hipnozie oczywiście po próbach gdy nicorette mini mi nie pomagało...

Gość gość
a pomogło tutaj komuś to Niquitin mini tak na 100% rzucić palenie papierosów? A czy nicorette jest skuteczniejsze czy jak to jest? jak oceniacie?

Gość gość
Desmoxan najlepszy

Gość gość
Mnie desmoxan pomógł na 2 miesiące... a teraz znowu sobię palę jak smok :)

Gość Kalimba
Mi pomógł wyłącznie e-papieros Foof. Tak powoli, systematycznie rzucałam palenie.

Gość gość
Zabieg antynikotynowy: przebieg Przed przystąpieniem do zabiegu należy zapalić papierosa, który następnie zostaje umieszczony w elektrodzie kubkowej zintegrowanej z aparatem Bicom. Osoba poddawana terapii podłączana jest również do urządzenia za pomocą elektrody. Następnie po włączeniu odpowiedniego programu, w organizmie zachodzi reakcja mająca na celu wygaszenie głodu nikotynowego, który powinien ustąpić w przeciągu 2 - 12 godzin. Gdyby jednak głód nikotynowy pojawiał się w dniu terapii, absolutnie nie wolno wprowadzać nikotyny do organizmu, ponieważ osłabi to znacznie efekt terapii i może spowodować niepożądane reakcje, na przykład. biegunkę, wymioty. Nie zaleca się stosowania środków wspomagających zawierających nikotynę (gumy, plastry). Rzeczą bardzo istotną dla palaczy jest fakt, że nie ma znaczenia staż palenia i ilość wypalonych papierosów. W ciągu najbliższych dni pozostaje opanowanie odruchowego sięgania po papierosa, w czym niewątpliwie pomaga uczciwe wyzbycie się papierosów z bezpośredniego otoczenia. Jednym z ciekawszych doświadczeń jakie obserwujemy jest brak potrzeby zapalenia nawet w towarzystwie palących. Bierne palenie nie stanowi zagrożenia, lecz pierwszy aktywnie wypalony papieros w przyszłości - choć nie smakuje, powoduje „wpisanie” głodu na nowo. Najczęściej równa się to z powrotem do nałogu. W tej sytuacji należy zabieg powtórzyć. Druga funkcja jaka zachodzi w organizmie, to detoksykacja, innymi słowy oczyszczanie organizmu z toksyn. Proces ich usuwania zachodzi przez skórę, nerki i jelita. W ciągu kilkunastu godzin po zabiegu należy wypić od 1,5 do 2 litów wody, aby ułatwić proces ich wydalania. Po zabiegu obserwuje się wzmożone pragnienie, niekiedy zwiększoną senność i potliwość. Zalecane są również częstsze kąpiele. Prosimy pamiętać, że bez odrobiny woli rzucenia palenia, nawet najlepsze metody nie odniosą oczekiwanego efektu. CENNIK Zabieg antynikotynowy (15 min.) - 100 zł. Zabieg wyciszający (15 min.) - 100 zł. (Masaż na łóżku nefrytowym GRATIS)