Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z roku na rok poziom kultury maleje a chamstwo na forum rośnie w siłę

Polecane posty

Gość gość

O co w tym chodzi? Czy w kraju się pogorszylo ?

Gość gość
bo jak po kulturalnemu sie nie daje to pozostaje gwałt

Gość gość
Kulturalni zostali wyhejtowani :-)

Gość gość
a ja tu nie raz chciałam pogadać o poglądach, bo jestem w znienawidzonej przez kafe grupie konkubin ale jakoś sama nawet anonimowo nie umiem nawyzywać od ku..... :o pisałam zawsze o swojej sytuacji i że każdy woli co innego pomijam to co mi tu wmawiały jakby pod moim łóżkiem siedziały ale ku...wą i szmatą byłam tu nagminnie w końcu przestałam wchodzić ta te dyskusje, bo nie ma z kim gadać :o

Gość gość
bo konkubiny to k/u/r/w/y sama prawda nie wyzwisko więc o co drzesz pysk? jesteś materacem niczym więcej więc o jakich poglądach chciałaś rozmawiać z żonami?

Gość gość
18:05 O Jezusie Nazareński, od takich rynsztoków jak ta pani zachowaj nas Panie! Amen.

Gość gość
Oj tam, oj tam. Przynajmniej jest fun. Ja sobie zawsze wyobrażam jakie one są potulne w rzeczywistym świecie. Ile moich koleżaneczek co to "bułkę przez bibułkę" tutaj się wyżywa :D Bo znam życie na tyle by wiedzieć, że obłuda i hipokryzja to norma. Ja i w życiu jestem ostra, i tutaj. Ale no wyzywanie od k***w czy suk też mi jakoś nie idzie. Chyba, że w przypadku szczególnego okrucieństwa wobec kogoś - pewnych rzeczy jednak nie toleruję i mam głęboko czy jestem kulturalna wobec kogoś kto zdradził albo naigrywa się ze śmierci cudzego dziecka.

Gość gość
Konkubiny to darmowe prostytutki trzeba być chorym psychicznie by za darmo dawać dziury, nie z prawdziwej miłości tylko za inne niż pieniądze korzysci materialne prostytuki przynajmniej zarabiają. Tylko ślub robi uczłowiecza wszystkie inne byty partnerskie to dziki prymitywny busz!!!

Gość gość
to ja konkubina no właśnie o takich kwasach pisałam. serio nie interesuje mnie wasze zdanie na temat konkubinatów jednak przykre, że wyzywacie mnie odku....ew i prostytutek, to jest kwestia jakiejś kultury. O ironio wyzywają te co się brzydzą prymitywnym buszem :o

Gość gość
18:17 Wydało mi się, że w zakładach psychiatrycznych nie macie dostępu do neta, a tu proszę, nie dość, ze kaftan poluzowali to w ramach terapii tablecik podali :-D

jest źle bo nikt nie uczy dzieci ,ze nikt nie musi sie z nimi zgadzać , podobnie jak one nie muszą sie zgadzać z innymi . Trzeba jednak umieć ten brak zgody w temacie umieć kulturalnie wyrazić pamiętając ,ze każdy ma rawo do swojego zdania . banał ale do wielu nie do pojęcia .

Gość gość
allióm ić stont

Gość gość
18:22 Olej je ciepłym moczem Nie ma sensu pisać z takim brodzikiem intelektualnym, bo najpierw będzie prowac znizyć cie do swego poziomu, a potem pokona doświadczeniem :-D Mam męża i masę koleżanek, które żyją bez ślubu i są to fajnie, wartościowe kobiety. Tylko tu jest tyle chamstwa, w realu nigdy nie spotkałam takiego hejtu, bo anonimowość daje im odwagę w gębie bo w realu nic nie znaczą, albo same są tak pomiatane. Zatem tu dają upust swojej frustracji. Po twoich postach widzę, że musisz być fajna osobą, a ja mam nosa do wartościowych ludzi ;-)

Gość gość
Nostradamus zapiwiedział inwazje islamu, ISIS w pierwszej kolejnosci zetnie niemoralne związki partnerskie!!!