Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niebywałe historie miłosne

Polecane posty

Gość gość

znacie takie ? o ludziach którzy natrafili na siedzie w dziwny sposób , nigdy nie sądzili że będą razem lub szukali siebie aż dopiero po latach znaleźli ? podzielcie się :)

mój mąż był najlepszym kolegą mojej przyjaciółki i jej męża. Nie wiem jak to się stało że przez 7 lat przyjaźni z nią nigdy go u niej nie widziałam.. aż pewnego razu na parapetówce hahaha :)

Gość gość
Poznałam go bedąc młodą dziwczyną,zaimponował mi urodą i swoim zadziornym charakterkiem.Wysmiał moj pierscionek ,wiec potraktowałam go dosyć ostro jednak był szalenie pociągającyWrył mi się w pamięc i już na zawsze kojarzył jedynie z zespołem BSB..oraz B.Wroną.Po. wielu latach przypadkiem natrafiłam na niego ale go nie rozpoznałam bo wydoroslał,ciągle jednak zdawał się być jakiś znajomy.Już po pierwszym dniu zakochałam się w nim. na zabój.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Znam nawet kilka ale nie opowiem. Nie jestem upowazniona.

Gość gość
ja sie podkochiwałem w koleżance ze szkoły ale w tym okresie nigdy nie było mi dane sie z nią spotykać wiec kazde poszło w swoją stronę , po 5 latach spotkaliśmy sie przypadkiem w Warszawie ona wracała z konferencji a ja odwiedzałem rodzinkę , w żartach powiedziałem jej że się w niej kiedyś kochałem - za kilka tygodni będzie 10 rocznica naszego ślubu