Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ze mna nie tak

Polecane posty

Gość gość

czesc :) drogie kobietki mam do was male pytanie zacznijmy od poczatku mam 21 lat i mam na imie kuba jestem wysokim blondynem 191cm i jestem z tych bardzie byczków jestem obciety na irokeza i studiuje zaocznie i prowadze z rodzicami gospodarswo sadownicze itp. moje pytanie brzmi co moze byc ze mna nie tak poprostu bardzo doskwiera mi samotnosc nie wiem czemu ale bardzo szybko nudze sie moim partnerka albo pojawia ktos lepszy odemnie . staram byc troszke s*********m (nie ulegam na wszystko mowie wprost co mi nie pasuje czasami sie stawiam itp) i staram sie byc romantykiem (zabieram partnerki na dlubie spacery uwielbiam rozmawiac do rana dawac kwiaty bez okazji calowac po szyi i po dłoniach sprawiac by kobieta byla ze mna bezpieczna ) tak to lubie sie smiac i jestem wygadany ale bardzo nie lubie pic i jezdzic na balety wole zacisze domowe we dwoje i nie wiem co jest czy jestem niesamowicie brzydki czy mało inteligetny czy jestem porostu debilem ze mi nic nie wychodzi i tak bardzo doskwiera samontosc od ponad roku jestem sam . na sympati tez nie lepiej czy moze zaduzo wymagam ale chce tylko wiernosci szczypty inteligencji i poczucia ze jestem kochany i jedyny . kobietki pomóżcie mi zadawajcie pytania bo sam nie potrafie dojsc co jeszcze moze zmienic z soba poprawic. wiadomo calego siebie nie zmienie taki juz jestem ale niekture aspekty musze podszlifowac

Gość KolegaKuby
Przestań dłubać w trakcie spacerów!!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
widocznie jeszcze nie trafiłeś na tą jedyną ale spokojnie,masz dopiero 21 lat :) ja mam 23 i też jeszcze mi sie nie udało

Gość gość
Może dziewczyny z którymi dotychczas miałeś do czynienia potrzebowały "więcej wrażeń" w pewnym wieku trzeba sie wyszaleć i mogłeś być uznany za trochę "niedzisiejszego" bo obowiązki są pfe ;) W końcu spotkasz tą jedyną, szczerze w to wierzę, trzymam kciuki :)