Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WASZE NAJWIĘKSZE MARZENIE?

Polecane posty

Gość gość

Moje: zostać znowu mamą, najlepiej bliźniąt ;-)

Gość gość
Znalezienie uroczej koleżanki do trójkąta 2k+M

Gość gość
Mieć orgazm za każdym razem :-)

Gość gość
wygrać w totka, kupić dom z ogrodem w pięknej okolicy, wskrzesić moje psy, ewentualnie mieć innego psa i trenować psie sporty, nauczyć się grać na flecie bocznym, bo na skrzypcach i fortepianie już umiem, mieć czas i pieniądze na częste wyjazdy na narty, mieć tyle pieniędzy żeby zafundować sobie stajnie samochodów sportowych i kilka innych wozów, skoro o stajniach to mieć konie, lamy, koty, króliki, świnki morskie, świnie, krowy, osły, surikatki, lotopałanki i sporo innych, sponsorować cele związane z ochrona zwierząt i przyrody, mieć swoją strzelnicę ASG i kolekcję replik broni, mieć jacht, zwiedzić świat, najpierw chciałabym zobaczyć wielkie sekwoje, potem kilka innych, fascynujących miejsc, dziecka wśród marzeń nie ma i nie było, jedno jest po drodze, udane, więc nie muszę robić kolejnych :)

Gość gość
Marze o domu pod lasem, z dala od ludzi

Gość gość
żeby starczało od pierwszego do pierwszego

Gość gość
wyzdrowieć

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
wlasy kat -nie na kredyt zdrowie nie pracowac miec pieniadze spac az sie wyspie

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
gość dziś co się dzieje?

Gość gość
22.59 - idealny zestaw marzeń :) Ja jeszcze bym dodała - mieć dom nad morzem, najlepiej na jednej z wysp kanaryjskich i zwiedzenie stanów zjednoczonych (tutaj bym tymbardziej potrzebowała dwóch rzeczy: mieć kasę i nie pracować).

Gość gość
Właściwie to dom nad morzem lub oceanem powinnam była napisać.

Gość gość
Mieć troje dzieci to moje marzenie. Mam już 4 letniego syna, a rok temu straciłam ciążę bliźniaczą. bardzo chciałabym rodzeństwo dla synka. Po drugie : zdrowie dla całej rodziny ! Po trzecie : aby nam się udało z kupnem mieszkania Tylko tyle i aż tyle...

Gość gość
Dom nad morzem. Najlepiej tak, żebym z okien mogła to morze oglądać (no co, jak marzyć to już na całego). A przynajmniej żeby było słychać szum... Do pewnego stopnia realne. Własna firma, z tej branży w której teraz robię u kogoś. To realne. Jeszcze dwoje albo troje dzieci. A to nie mnie oceniać na ile realne. Zdrowie, takie zupełne, że nic mi nie dolega na co dzień poza małymi infekcjami. Na dzisiejsze możliwości niezupełnie realne, ale kto wie? A i tak mam lepiej niż 99% społeczeństwa. Większość- do zrobienia. Nieraz marudziłam, dopóki nie przyjrzałam się takiej liście sprzed lat. Powoli jakoś wszystko się realizuje, chociaż zupełnie nie w ten sposób i nie w takiej kolejności jak przewidywałam. Z takich nierealnych to chyba tylko wygrana w Totka, wtedy większość od ręki spełniona :)

Gość Mama jedynaka
W tej chwili to chciałabym jedynie zajść w ciaze. Duzo osob pisze o wygranej lotka ale ja zawsze uważałam ze ludziom odbija jak nagle maja tyle gotówki :D