Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety pomóżcie!

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu spotykam się z dziewczyną którą znam już dobre dwa lata, od paru tygodni nasza znajomość przeszła w fazę wyżej. Zaprosiłem ją parę razy na kawę, do kina, raz udało mi się wyciągnąć na narty wszystko wydaje się być fajnie jedynie to, że to cały czas ja przejmuje inicjatywę, za każdym razem to ja pierwszy piszę do niej, za każdym razem ja organizuje spotkania. Jedyną inicjatywą że strony tej dziewczyny jest to, że zaprosiła mnie na ślub swojej siostry. Przetanczylismy cała noc, zostaliśmy królem i królowa wieczoru, ale ja nadal nie czuje nic z drugiej strony. Nie wiem czy to po prostu to, że jest ona nieśmiała czy po prostu powinienem sobie ją darować.

Gość Oświadczony
Daruj sobie. To nie będzie udany związek, nawet, jeśli do niego doprowadzisz. Żeby jakoś dobrze spędzić ze sobą chociaż kilka miesięcy (nie mówiąc o latach czy całym życiu), to obie strony muszą być zainteresowane i musza się starać. Masz dużo innych opcji :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Tym bardziej, że już powoli zaczynam mieć motyle w brzuchu. Próbuję i tak i tak, zaskakiwać kwiaty, nie standardowo kawa kino itp tylko coś innego. Tylko nie mogę zdefiniować co czuje druga osoba, bo za każdym razem chętnie zgadza się na spotkanie bez żadnych wymówek ale nie widzę zaangażowania z drugiej strony.

Gość gość
Nie tyle niesmiala co uwaza ze inicjatywa nalezy do mezczyzny.duzo kobiet tak czuje, ja tez.wynika to z troche niepewnosci siebie a troche z zakodowanego od dziecinstwa sposobu myslenia.Mysle ze dziewczyna jest moze bardziej zainteresowana toba niz ty nia i dlatego ostrozna zebys jej nie uciekl.wiem z wlasnego doswiadczenia.Nie zmarnuj tego, moze mysli ze wolisz ladnisze czy nie jestes zdecydowany na cos powaznego

Gość gość
Jesli sobie darujesz, mozesz ja bardzo zranic.po prostu spytaj ja czy chce tylko kolezenstwa czy czegos powaznego.dostaniesz odpowiedz od razu.to najlepszy sposob

Gość gość
Jesli sobie darujesz, mozesz ja bardzo zranic.po prostu spytaj ja czy chce tylko kolezenstwa czy czegos powaznego.dostaniesz odpowiedz od razu.to najlepszy sposob

Gość gość
Trochę wyczuwam, że zachowuje się w mojej obecności dość niesmiale zdecydowanie inaczej zachowuje się w stosunku do swoich przyjaciół. Próbuję w różny sposób A delikatnie i subtelnie , żeby zbyt szybko nie przekroczyć pewnej granicy i żeby nie być zbyt natretnym ale cholera dziewczyna działa na mnie tak, że ciężko będzie tak dalej!